09:56 uur

Betworld bonus nu ook voor Nederlanders

Er is een nieuwe bookmaker op de markt: Betworld. Deze wedaanbieder begint goed met een flinke welkomstbonus van €100,- voor nieuwe klanten. Dit is een speciale bonus die je op een aparte manier kan pakken, het is geen gewone stortingsbonus en je krijgt hem in vijf stappen van €20,-.

 

Betworld bonus afbeelding

© by Betworld

 

Vijf stappen naar een hoge bonus

Zoals gezegd krijg je deze bonus niet in één keer maar in vijf stappen. Dit doen ze zodat je wat langer blijft hangen en wat langer blijft spelen. Tegelijkertijd hoef je de bonus niet nog een paar keer rond te spelen. Je hoeft alleen je eigen gestorte bedragen in te zetten en zo snel je €100,- hebt ingezet krijg je het eerste deel van de bonus. Zo ontvang je dus per €100,- die je inzet een bonus van 20 euro. Dit kun je in totaal vijf keer doen totdat je een totale Betworld bonus van 100 euro hebt.

 

Het sportsbook van bookmaker Betworld

Het sportsbook van Betworld zit vol met allerlei sporten en veel verschillende competities. Natuurlijk bieden ze voetbal van alle Europese landen aan, zoals de Nederlandse Eredivisie en Engelse Premier League. Verder bieden ze wedden op tennis, formule 1, honkbal, darten en nog veel meer andere sporten. Bij Betworld kun je altijd wel terecht voor een weddenschap op jouw favoriete sport.

 

Pak snel de Betworld bonus en ga wedden op sport bij deze nieuwe online bookmaker.

 

Claim de bonus! Meer informatie