weddenbonus nieuws

Verhoogde odds bij Betway

De meesten onder ons weten ondertussen al een vrij lange tijd dat wanneer we meerdere inzetten samen zetten onder een weddenschap onze odds altijd een beetje hoger gaan liggen dan dat we ze allebei apart zouden inzetten. Wat nu namelijk wel meer en meer voorkomt is dat bookmakers verhoogde odds bieden op specifieke inzetten. Betway geeft nu dagelijks verhoogde odds voor combinatie inzetten van meerdere voetbal wedstrijden dat plaatsvinden op de dag in kwestie. Dit gecombineerd met de Betway bonus geeft je de mogelijkheid zeer mooie bedragen te kunnen winnen

 

Freebet betway registreren

 

Verhoogde odds = Verhoogde winsten

Gaat zonder veel zeggen dat hogere kansen hogere winsten zijn natuurlijk moeten de weddenschappen wel haalbaar blijven. De dagelijkse specials van Betway bieden je altijd favoriete specials dat haalbaar zouden moeten zijn natuurlijk is in de voetbalwereld niets uit te sluiten en kunnen er altijd onverwachte uitslagen vallen. Als bijvoorbeeld 2 clubs winnen heeft men zijn inzet zevenvoudigd dat vinden wij een heel mooie weddenschap wanneer deze gewonnen wordt.

 

Niet alleen maar voetbal.

Betway voorziet ook andere sporten van verhoogde kansen. Zo kan je soms ook de e-sports, tennis en andere sporten in het aanbod van verhoogde odds vinden en ook een aantal andere sporten op sommige momenten, voor ieder wat wils. Als men heel goed is in de ESports gaat men in 9 van de 10 gevallen zeer weinig afweten van voetbal en daarom is het altijd handig om toch een ruim aanbod te hebben in het dagelijkse assortiment zodat iedereen alvast een inzet heeft waar hij of zij zich goed bij voelt.

 

Verhoogde kansen met de gratis weddenschap

Als je jezelf nu registreerd bij Betway krijg je een gratis weddenschap tot 50 euro wat er voor zorgt dat je wanneer je denkt dat het geluk niet op kan voor jou vandaag je de weddenschap kunt plaatsen op een accumulator die ervoor zorgt dat je je inzet kunt vertienvoudigen wat je uiteindelijk een bedrag van 500 Euro geeft! En dit alles is mogelijk met een simpele storting van 50 euro langst uw kant. Dus stort nu je eerste 50 euro, neem je bonus in ontvangst, zet in op de accumulator specials en wie weet ben jij degene dat wegloopt meet 500 euro pure winst.

 

Over de auteur

vorig artikel
Freebet zolang wimbledon strekt
volgend artikel
Tour promotie bij Unibet