11:40 uur

Exclusief: Nu aanmelden met € 100 Betway stortingsbonus!

Online wedden bij Betway in België kan nu met ons 100% welkomstbonus tot € 100 exclusief aanbod! Dubbel zo voordelig als de reguliere Betway actie! Dit aanbod omvat aantrekkelijke bonusvoorwaarden en een aantrekkelijk bonusbedrag. Je hoeft je stortingsbedrag niet vrij te spelen, enkel je bonus dien je 6 maal in te zetten en dit kan al tegen quoteringen vanaf 1.30. Bovendien heb je hier 90 dagen de tijd voor!

 

Online wedden met enorm Betway sportweddenschappen aanbod!

Betway is een Britse bookmaker met meer dan 1,8 miljoen klanten. Daarnaast is het ook sponsor van West Ham United. Het beschikt over een licentie om sportweddenschappen in België aan te bieden en is daarmee perfect voor Belgische wedders. De website is volledig in het Nederlands beschikbaar, het aanbod aan pre-match en live wedden is enorm groot en de live chat is altijd beschikbaar om je te helpen. Betway voert de kop aan in ons wedden bonussen vergelijk betreffende de welkomstbonus, maar ook qua bookmaker is het een van onze favorieten! De Betway stortingbonus lichten we speciaal voor jou nogmaals extra toe.

 

Betway exclusief aanbod
© Betway

 

Aanmelden bij Betway.be met exclusieve flexibele 100% welkomstbonus tot 100 euro!

Door het inschrijven via de link Betway bonus of onderstaande ´claim de bonus´ button kun je gebruik maken van dit exclusief aanbod. Voor reguliere inschrijvingen voor de Betway website is dit aanbod niet beschikbaar. De exclusiviteit houdt in dat het maximale bonusbedrag maar liefst € 100 is. De voorwaarden zijn ook uiterst interessant. Je hoeft enkel je bonusbedrag 6x vrij te spelen en je hebt hiervoor 90 dagen de tijd. Weddenschappen op quoteringen vanaf 1.75 tellen alle volledig mee voor het vrijspelen van je bonus. Je kunt ervoor kiezen om pre-match, live of combinatieweddenschappen te spelen. Als extra tellen tevens inzetten op quoteringen van 1.35 tot 1.74 ook nog eens voor 1/8e mee in het vrijspelen van je bonus. Reden genoeg om je aan te melden bij Betway! Claim je bonus direct door op onderstaande button te klikken.

Claim de bonus! Meer informatie