weddenbonus nieuws

Speciaal voor Belgen: Wed bij Betway en krijg € 10 gratis!

Belgen opgelet. Wens je te wedden op een groepsfase duel van België, doe dit dan nu bij Betway. Bij een inzet van € 25 krijg je, ongeacht het resultaat, een gratis weddenschap van € 10 cadeau. Dit zonder enige verdere voorwaarden! Profiteer daarnaast van gratis weddenschappen met je topscorer bets, bij een 0-0 resultaat en ook nog eens van een exclusieve 100% tot € 100 Betway Stortingsbonus!

 

Hoe krijg ik € 10 gratis van Betway?

  • Aanmelden bij Betway of log in.
  • Plaats een € 25(+) weddenschap op een groepsduel van België.
  • Krijg daags erna een € 10 gratis weddenschap cadeau!

 

Win € 5 bij elk doelpunt van jouw topscorer! (tot 15/6)

  • Plaats voor 15/6 17.00u een € 25(+) bet op topscorer van het toernooi.
  • Krijg per wedstrijd waarin jouw topscorer scoort een € 5 gratis weddenschap!

 

Ontvang je inzet terug bij een 0-0 resultaat!

  • Plaats een enkelvoudige pre-match doelpuntenmaker of correct score weddenschap.
  • 0-0 resultaat? Ontvang je inzet tot € 25 terug in de vorm van een gratis weddenschap.

 

Betway EK Wedden © Betway

 

Gratis Weddenschappen aan geen enkele voorwaarden verbonden!

In bovenstaande drie gevallen kun je telkens gratis weddenschappen verdienen. Het mooie aan deze gratis weddenschappen is dat deze aan geen enkele voorwaarden verbonden zijn! Het enige dat je hoeft te doen is je gratis weddenschap in zijn volledigheid inzetten binnen 7 dagen op een enkelvoudige weddenschap. De inzet en winst is vervolgens volledig voor jou. Je maximale winst uit een gratis weddenschap is maar liefst € 20.000! Deze actie is speciaal voor Belgen. Nederlanders kiezen een andere EK 2016 Bonus of Bookmaker Bonus.

 

Nieuw bij Betway? Profiteer van € 100 exclusieve stortingsbonus!

Bovenstaande acties zouden voldoende moeten zijn om een weddenschap bij Betway.be te overwegen. Twijfel je echter nog? Dan kunnen we deze twijfel volledig wegnemen met de Betway Bonus. Door een samenwerking met Betway kunnen we jou een exclusieve stortingsbonus van 100% tot € 100 aanbieden met zeer flexibele voorwaarden. Nadat je je storting maakt ontvang je direct 100% bonus. Als je je bonusbedrag vervolgens binnen 90 dagen 6x inzet op 1.75+ odds is je bonusbedrag reeds volledig vrijgespeeld! Aanmelden bij Betway kan direct via onderstaande ´claim de bonus´banner en storten kan onder andere met Bancontact/Mister Cash, Neteller, PaySafeCard, ING Home en Hipay.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Profiteer nu: Wed op België met verhoogde BetFIRST odds!
volgend artikel
Winst na achterstand of geen winst na leiding? 777 betaalt!