13:00 uur

Betway bonus voor Nederlandse wedders

Online bookmaker Betway heeft een nieuwe welkomstbonus voor wedders uit Nederland. Als je nu stort bij Betway kun je als bonus een gratis weddenschap krijgen tot een waarde van €50. Deze gratis weddenschap moet je in één keer inzetten op voetbal, tennis of op een sportwedstrijd tegen een quotering van minstens 2,0

 

Online wedden bij Betway
© by BetWay

 

Betway laat zien dat ze wedden op voetbal door Nederlanders serieus zijn gaan nemen. Ze bieden nu namelijk ook de mogelijkheid om te wedden met iDeal. Dat betekent dus dat je veilig kan storten zoals je gewend bent bij elke grote webshop in Nederland. Dit is natuurlijk een grote pré om te gaan wedden bij Betway voor Nederlanders.

 

BetWay Plus Loyaliteitsprogramma

Betway heeft naast goede quoteringen ook een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma. Dit programma, BetWay Plus geeft je bonus punten voor het wedden en gokken op sport. Deze punten kun je vervolgens weer inwisselen voor gratis wed tegoed. Dit maakt wedden bij Betway extra leuk, want je kan speltegoed verdienen met elke weddenschap die je plaatst. Als je genoeg wed, dan kom je zelfs in de hogere lagen van het loyaliteitsprogramma en kun je gratis weddenschappen op speciale evenementen winnen. Zo kun je gratis wedden op een Formule 1 Grand Prix of je kan een keer proberen te wedden op een paardenrace als de Grand Prix de l’ Arc de Triomphe.

 

Wedden op de Champions League

Deze nieuwe bonus is komt goed uit nu de Champions League weer van start gaat. Je kan een nieuw account aanmaken bij BetWay en gelijk wedden op de Champions League. Met het gratis speltegoed kun je gelijk wat meer risico’s nemen, omdat het toch gratis wed tegoed is en je moet het inzetten tegen een quotering van 2,0. Wedden met een handicap wordt dan ook interessant want de quoteringen van handicap weddenschappen zijn vaak beter dan je gewone 1 x 2 weddenschappen.

Kijk snel bij onze pagina over de Betway bonus. Daar vind je alle voorwaarden en een reken voorbeeld hoe je maximaal van de bonus kan profiteren.

Claim de bonus! Meer informatie