weddenbonus nieuws

Betway bonus voor Nederlandse wedders

Betway accepteert helaas sinds kort geen Nederlandse klanten meer. We raden Nederlanders aan om te kiezen voor bookmaker Svenbet als alternatief. Profiteer nu direct van de € 125 Svenbet Bonus met flexibele voorwaarden!

Online bookmaker Betway heeft een nieuwe welkomstbonus voor wedders. Als je nu stort bij Betway kun je als bonus een 100% tot € 150 krijgen. Deze Betway bonus is een verdubbeling van je storting en dit aan soepele voorwaarden. Je hoeft je stortingsbedrag niet in te zetten, enkel je bonus op quoteringen van meer dan 1.75 en dit slechts 6 keer. Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd.

 

Online wedden bij Betway
© BetWay

 

BetWay Plus Loyaliteitsprogramma

Betway heeft naast goede quoteringen ook een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma. Dit programma, BetWay Plus geeft je bonus punten voor het wedden en gokken op sport. Deze punten kun je vervolgens weer inwisselen voor gratis wed tegoed. Dit maakt wedden bij Betway extra leuk, want je kan speltegoed verdienen met elke weddenschap die je plaatst. Als je genoeg wed, dan kom je zelfs in de hogere lagen van het loyaliteitsprogramma en kun je gratis weddenschappen op speciale evenementen winnen. Zo kun je gratis wedden op een Formule 1 Grand Prix of je kan een keer proberen te wedden op een paardenrace als de Grand Prix de l’ Arc de Triomphe.

 

Wedden op de Champions League

Deze nieuwe bonus is komt goed uit nu de Champions League weer van start gaat. Je kan een nieuw account aanmaken bij BetWay en gelijk wedden op de Champions League. Met het gratis speltegoed kun je gelijk wat meer risico’s nemen, omdat het toch gratis wed tegoed is en je moet het inzetten tegen een quotering van 2,0. Wedden met een handicap wordt dan ook interessant want de quoteringen van handicap weddenschappen zijn vaak beter dan je gewone 1 x 2 weddenschappen.

Kijk snel bij onze pagina over de Betway bonus. Daar vind je alle voorwaarden en een reken voorbeeld hoe je maximaal van de bonus kan profiteren.

 

Over de auteur

vorig artikel
Start van de Champions League, pak nu je bonus!
volgend artikel
Circus.be is jarig en pakt flink uit met extra bonussen