weddenbonus nieuws

Betway – 20 € voor een vrije weddenschap

Betway houdt zich sinds 2009 bezig met sportweddenschappen. Naast casino en poker spelen zijn de sportweddenschappen een belangrijk onderdeel van de website. Met reclame via twitter en facebook speelt de bookmaker ook in op nieuwe mogelijkheden van klantenbinding.

 

Naast vrijwel alle andere bookmaker bonussen heeft Betway een aantrekkelijke Betway bonus voor nieuwe klanten beschikbaar gesteld. Het gaat om een gratis weddenschap tot een maximum van € 20. Met een aantal simpele stappen kan deze weddenschap vrij worden gespeeld. Allereerst dient er een gratis account te worden aangemaakt op Betway.com waarna de eerste storting op het aangemaakt account kan volgen. Vervolgens moet er op welke tak van sport dan ook een weddenschap worden aangegaan met een inzet naar keuze tegen een quotering van minimaal 1,70. Dit dient binnen drie dagen plaats te vinden. Wanneer de weddenschap is aangegaan wordt vervolgens een vrije weddenschap verkregen voor hetzelfde bedrag als de eerste aangegane weddenschap, opnieuw tegen een quotering van minimaal 1,70. Deze vrije weddenschap heeft een maximum van € 20. Hierdoor kan de speler twee maal een weddenschap aangaan, terwijl hij slechts voor één daadwerkelijk een bedrag hoeft te storten.

 

Als voorbeeld nemen we de maximale vrije weddenschap. Na het aanmaken van een account en het storten van € 20 dient de speler binnen drie dagen een weddenschap af te sluiten. De € 20 wordt ingezet tegen een quotering van 1,70. In het gunstigste geval wordt deze gewonnen waardoor er € 34 wordt verkregen. Doordat aan de voorwaarden voor de vrije weddenschap is voldaan mag de speler nogmaals een weddenschap plaatsen van € 20, opnieuw tegen een quotering van minimaal 1,70. Aannemende dat dit gebeurd en er opnieuw wordt gewonnen verkrijgt de speler opnieuw € 34. Hierdoor kan met een storting van € 20 een bedrag gewonnen worden van € 68!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Acht nieuwe bookmakers met begin April
volgend artikel
Altijd up to date met weddenbonus.com