weddenbonus nieuws

Darts live vanuit Blackpool van 18 t.e.m. 26 Juli

18 Juli start het Betvictor World Matchplay 2015 pijltjesgooien in de Winter Gardens in Blackpool. Eeen aantal van de bekendere deelnemers zijn: Peter Wright, Adrian Lewis en Michael van Gerwen. Al deze spelers zullen tijdens de openingsnacht aan de beurt komen.De wedstrijd zal deze zaterdag van start gaan om 20:00 uur en de laatste wedstrijd zal zondag 26 Juli plaatsvinden om 19:00 uur.

 

Betvicotr live Dart evenement 2015

 

Verhoogde Quoteringen bij Betvictor

Aangezien Betvictor de wedstrijd organiseert geven ze ook zeer mooie promoties bij dit evenement zoals b.v.b de verhoogde quoteringen op 2 van de favorieten zijnde Michael Van Gerwen (nummer 1 in de wereldranglijst darters) en Phil Taylor (aftredend Betvictor wereld matchplay winnaar). Deze twee Spelers maken uiteraard de grootste kansen om de winnaar van dit evenement te worden. Wat we ook niet mogen vergeten te vertellen is dat Phil Taylor ondertussen 7 jaren op rij deze titel in de wacht heeft weten te slepen en in totaal al 15 keer de titel heeft behaald.

 

Dart Speler   Quotering bij Betvictor     Gem. Quotering      Mogelijke winst bij 10€ inzet.
Michael van Gerwen 6 3 60 euro
Phil Taylor 7 3.75 70 euro

Bonus voorwaarden

Let er wel op dat deze bonus onder een aantal voorwaarden valt waaronder o.a.:

  • Men moet een nieuwe registratie doen bij BetVictor
  • Men moet in Groot Britanie, Ierland of Gibraltar wonen.

 

Gokken vanuit Belgie

Mocht je woonachtig zijn te Belgie raden wij je dus aan om toch de Betvictor bonus van 25 Euro te nemen i.p.v. je bonus te riskeren op een promotie dat eigenlijk niet voor jou bedoeld is. Als je namelijk met deze 25 euro dat je gratis krijgt inzet op 1 van deze 2 favorieten dan maak je ook nog steeds kans op een winst van ong. 75 euro zodat het dus uiteindelijk toch op het zelfde neerkomt.

 

vorig artikel
Wedden op duivensport bij Circus
volgend artikel
Aftrap Jupiler Pro League 2015-2016