12:55 uur

Betvictor Cash-Back-Bonus

De Britse bookmaker BetVictor is al sinds 1925 op de markt van bookmakers. In haar huidige vorm kennen we haar sinds 1946, dat is het jaar waarin Victor Chandler senior de bookmaker naar zijn hand zette. Nadat de Engelse wet kansspelen toestond vanaf 1963 is BetVictor begonnen met het uitbouwen van haar imperium. Voor haar buitenlandse klanten opende de bookmaker een kantoor op het Caribische eiland Antigua, zodat deze klanten niet werden geconfronteerd met de Engelse kansspelbelasting. Inmiddels is de bookmaker uitgegroeid tot een speler van formaat onder bookmakers. Met beschikbaarheid in 160 landen en een website die vrijwel alle facetten van het online wedden aan weet te bieden in verschillende talen. De bookmaker staat daarbij bekend als ‘The Gentleman Bookmaker’, vanwege het feit dat het klanten probeert te laat inzien dat het wedden op een leuke en verantwoorde manier moet blijven plaatsvinden.

Net als vrijwel iedere bookmaker heeft BetVictor een bonus in het leven geroepen. In dit geval gaat het om een cash-back bonus met een maximale waarde van €25. Deze bonus is geldig in zowel Nederland, België als Luxemburg. De cash-back bonus houdt in dat er een weddenschap kan worden geplaatst, in dit geval tegen een quotering van minimaal 2,00 binnen 30 dagen na het openen van een account. Mocht deze weddenschap verloren gaan dan krijgt de speler de mogelijkheid een zelfde weddenschap, dat wil zeggen het bedrag waarvoor de weddenschap is aangegaan, aangeboden van BetVictor. Hierdoor is er de mogelijkheid een eerste weddenschap af te sluiten zonder het risico van verlies. Hiermee is de BetVictor bonus een ideale bonus voor beginnelingen. Voor de meer ervaren speler is het wellicht een weddenschap waard om een ietwat onwaarschijnlijkere weddenschap te plaatsen aangezien er de garantie is van de cash-back. De minimale quotering van 2,00 geldt niet ingeval er een combinatie wordt  gemaakt van ten minste vier weddenschappen. In dat geval is de quotering van 2,00 van geen belang. Wil de klant vervolgens overgaan tot het terugstorten van de bonus op eigen rekening, dan dient dit bonus bedrag viermaal te worden rond gespeeld.

Met de cash-back bonus heeft BetVictor een duidelijke, heldere bonus opgesteld die voor nieuwe klanten inbaar is. De gestelde voorwaarden zijn duidelijk en eenvoudig en daarbij is het totaal bedrag redelijk te noemen. Hierdoor gaat het om een uitstekende bonusaanbieding van BetVictor.

Claim de bonus! Meer informatie