De BetVictor Bonus was beschikbaar tot 31-01-2013. Kijk op de BetVictor pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

BetVictor Cashback

De bonus van BetVictor is een cashback bonus (geld terug garantie) voor nieuwe klanten. Ongeacht of de eerste weddenschap wordt verloren of gewonnen, BetVictor stort het volledige bedrag van inzet terug op het aangemaakte account. Dit tot een bedrag van maximaal € 100. Een voorwaarde hiervoor is dat er moet worden gewed tegen een minimale quotering van 2.00. Voor combinatieweddenschappen van ten minste vier wedstrijden geldt deze voorwaarde niet. De weddenbonus is beschikbaar in Nederland, België en Luxemburg.

Bonus details

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Je kan de nieuwe bonus van BetVictor claimen als je de eerste storting een keer en met een quotering van 2.00 rondspeeld. De bonus moet vier keer en met een quotering van 2.50 worden rondgespeeld.

Laagste quotering

2.00

Geldig in de volgende landen

Luxemburg

Geldig t/m:

31-01-2013

Conclusie

De cashback bonus tot aan €100 lijkt op een top aanbieding. Een geld terug garantie is dan ook een goede manier om een weddenschap zonder groot risico te plaatsen. Het bedrag van je eerste inzet wordt ten alle tijden teruggestort door BetVictor. De bonus is vervolgens slechts uitkeerbaar indien het bedrag viermaal rond wordt gespeeld. De bookie uit Groot Britannië heeft in de volksmond sinds aantal jaren de eervolle naam “The Gentleman Bookmaker”. Dat de bookmaker sinds 1946 actief is in Engeland geeft nogmaals aan dat BetVictor een grote en toonaangevende bookmaker is met een respectabele cashback bonus. Drie sterren voor BetVictor.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • 100€ Bonus

Voorbeeld

Je registreert je kostenloos op www.betvictor.com en maakt een bedrag van €100 over op je account. Nu is het van belang dat je binnen 30 dagen na aanmelding een sportweddenschap aangaat met een minimale quotering van 2.00 met een inzet van €100. Mocht je de weddenschap winnen, dan wel verliezen, doet er niet toe. De cashback garantie is gegarandeerd. Binnen twee werkdagen staat het bedrag van inzet op je account. Vervolgens ga je deze €100 binnen 30 dagen minstens viermaal rondspelen tegen een quotering van 2.50 en na deze vier weddenschappen kun je maar liefst €600 (1000 winst - 400 cashback bonus) op je bankrekening laten terug storten.

Verkrijg de bonus in drie stappen