weddenbonus nieuws

Betsson biedt nu driemaal een risk free live bet van € 20!

Betsson geeft om de terugkeer van de Champions League te vieren nieuwe en bestaande klanten uit Nederland de mogelijkheid om driemaal een risicovrije live weddenschap van € 20 te spelen. Plaats een weddenschap van € 20 en krijg bij verlies je inzet zonder voorwaarden terug! Daarnaast maak je ook nog eens via 3 prijsvragen rechtstreeks 3 x kans op een totale jackpot van € 5.000. Om je welkom te heten biedt Betsson ten slotte ook nog eens een zeer aantrekkelijke welkomstbonus van 100% tot € 55. Wedden bij Betsson kan nu tevens met iDeal!

 

Hoe speel je mee voor de 3x Betsson € 20 riscovrije weddenschap?

  • Meld je aan bij Betsson of log in met je bestaande account.
  • Ga naar de Betsson promotie pagina en klik eenmalig op de ´opt-in´ button.
  • Plaats een live weddenschap van minimum € 20 op een odd van 1.50 of hoger voor 19 februari 23.59u, vink de blauwe box aan op je betslip en krijg bij verlies je inzet terug.
  • Plaats een live weddenschap van minimum € 20 op een odd van 1.50 of hoger tussen 22 februari en 26 februari 23:59u, vink de blauwe box aan op je betslip en krijg bij verlies je inzet terug.
  • Plaats een live weddenschap van minimum € 20 op een odd van 1.50 of hoger tussen 29 februari en 4 maart 23.59u, vink de blauwe box aan en krijg bij verlies je inzet terug.

Wat zijn de voorwaarden aan de winst uit de Betsson risk free bets?

  • Als je weddenschap verloren gaat, krijg je inzet zonder voorwaarden terug.
  • Als je weddenschap winnend is, krijg je je inzet zonder voorwaarden terug. De netto winst hoef je slechts 1 x in te zetten binnen 60 dagen op een weddenschap naar keuze met een quotering van 1.50 of hoger.

 

Betsson Risicovrije Weddenschap © Betsson

 

Maak 3 x kans op een Betsson jackpot van € 5.000!

Betsson heeft in de actie periode driemaal een prijsvraag. Beantwoord de eerste prijsvraag voor 16 februari 20.45u, de tweede prijsvraag voor 23 februari 20.45u en de derde prijsvraag voor 3 maart 20.45u. Alledrie de prijsvragen zijn gericht op de Champions League. De eerste prijsvraag heeft bijvoorbeeld betrekking op het team dat de eerste gele kaart pakt. Als je de prijsvraag correct beantwoord en in de voorgaande 7 dagen minimaal € 10 hebt ingezet, deel je 3 x mee in een totale prijzenpot van € 5.000! Wedden bij Betsson kun je doen met een zeer interessante welkomstbonus. Daarnaast raden we je naast je aanmelding bij Betsson ook zeker aan een kijkje te nemen op onze Champions League Bonus pagina voor de beste bookmakers en bonussen om specifiek op Champions League te wedden!

 

Meld je aan met de Betsson welkomstbonus van 100% tot € 55!

Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen van bovenstaande risico vrije weddenschap en € 5.000 Betsson Jackpot profiteren. Als je nog geen klant bij Betsson bent, kun je nu ook profiteren van de Betsson Bonus. Dit is een welkomstbonus van 100% tot € 55 met zeer flexibele voorwaarden. Je hoeft enkel je bonusbedrag in te zetten, en dit 10 maal tegen quoteringen van slechts 1.50 of hoger. Daarnaast heb je hiervoor 30 dagen de tijd! Bij Betsson kun je vanaf € 10 storten. Betsson komt terug in ons Wedden met iDeal overzicht wat betekent dat storten met iDeal bij Betsson mogelijk is! Meld je aan via onderstaande button en profiteer direct van alle beschikbare bonussen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
NetBet Promoties: Nu voor nieuwe én bestaande klanten!
volgend artikel
Win nu Tickets voor CL-duel PSV - Atletico bij Kroon Casino!