weddenbonus nieuws

Betsson Kerstactie: 4 weken lang prachtige prijzen!

December is de maand van de geschenken en bookmaker Betsson geeft het juiste voorbeeld. Betsson geeft haar klanten de mogelijkheid om schitterende prijzen te winnen. Zo maak je 10x kans op een geheel verzorgde VIP trip naar het Premier League duel Liverpool FC – Manchester United, free-bets variërend van € 5 tot € 1.000 en zelfs een netto geldprijs van € 5.000!

 

De actie is verdeeld in vier verschillende periodes. Na het eind van elke week (maandag 00:01u tot zondag 23:59u) wordt telkens op maandag bekend gemaakt welke prijs jij gewonnen hebt. Elke week zijn er verschillende prijzen te winnen. Het enige dat je hoeft te doen om wekelijks kans te maken op de prijzen is het inzetten van € 30 gedurende de bewuste week.

 

Betsson Kersactie prijzen banner
© Betsson

 

Meld je aan en zie welke prijs je gewonnen hebt

Om mee te doen aan deze actie hoef je enkel de opt-in knop aan te vinken op de actie pagina. Plaats vervolgens wekelijks gedurende de actieweken een inzet van ten minste € 30 op sportwedstrijden en je speelt al mee. Elke maandag om 18.00u vind je onder het kopje berichten in je Betsson account terug welke prijs je gewonnen hebt. De actie vindt plaats gedurende de vier ondergenoemde periodes.

 

  • Week 1: 30 november tot 6 december. Bekendmaking prijzen: maandag 7 december
  • Week 2: 7 december tot 13 december. Bekendmaking prijzen: maandag 14 december
  • Week 3: 14 december tot 20 december. Bekendmaking prijzen: maandag 21 december
  • Week 4: 21 december tot 27 december. Bekendmaking prijzen: maandag 28 december

 

Maak kans op 10x VIP trip, free-bets tot € 1.000 en een netto geldprijs van € 5.000

Betsson geeft maar liefst 10x een geheel verzorgde trip naar de kraker Liverpool FC – Manchester United weg. De trip naar de strijd tussen Klopp’s Liverpool en Van Gaal’s United omvat zowel vliegticket, hotel als wedstrijdkaartje. Dit alles voor 2 personen.

 

De € 500 en € 1.000 freebets kun je na winst claimen door het blauwe kader aan te vinken. Na het winnen van je bet hoef je enkel nog maar de winst eenmaal in te zetten tegen een quote van minimaal 1,50 en kun je erna uit laten betalen. De € 5.000 netto geldprijs kun je zelfs rechtstreeks uitcashen. Daarnaast zijn er nog free-bets van € 5, € 10, € 20, € 25, € 50 en € 100 die je zonder verdere voorwaarden kunt gebruiken.

 

Nog geen Betsson klant? Meld je nu aan en profiteer van een dubbele bonus

Als je nog geen klant van Betsson bent kun je je aanmelden met een Betsson welkomstbonus. Naast het bovengenoemde prijzencircus profiteer je dan ook nog eens van een welkomstbonus tot € 55. Aarzel niet en beloon jezelf nu met een van de vele Betsson cadeaus!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Premier League jackpot bij NetBet
volgend artikel
Betworld cashback bij Bundesliga topper en meer