11:00 uur

Verschaf jezelf gemakkelijk een € 5 freebet bij Betsson

Betsson bookmaker voor Nederlands geeft een gratis weddenschap van € 5 weg die gemakkelijk te verkrijgen is. Het enige dat je hoeft te doen is tussen maandag 00.01u en vrijdag 17.59u een weddenschap van minimaal € 5 in te zetten op een weddenschap met een minimum quotering van 1,50. Hierna ontvang je je gratis weddenschap al in je account.

 

Zet € 5 in en krijg een freebet van € 5 cadeau

Zoals bovenstaand gemeld volstaat elke € 5(+) single weddenschap op een sportevenementen gedurende de midweek om een gratis weddenschap van € 5 te krijgen. De gratis weddenschap kun je vervolgens inzetten in de vorm van een live weddenschap op een van de Super Weekend wedstrijden. Als je gratis weddenschap vervolgens verloren gaat, ontvang je € 5 terug. Als je weddenschap gewonnen gaat ontvang je de inzet en winst terug. Enkel de winst hoef je nog maar eenmaal binnen 60 dagen in te zetten op een quotering van 1,50 of meer. Kortom, een zeer flexibele en goede promotie!

 

Betsson Super Weekend banner
© Betsson

 

Speel je gratis weddenschap op een live Super weekend wedstrijd

Je gratis weddenschap dien je live in te zetten gedurende een van de Super Weekend wedstrijden. Voor dit weekend zijn de wedstrijden Liverpool – Leicester City en Southampton – Arsenal gekozen als Super Weekend wedstrijden. Beide wedstrijden worden op Boxing Day, zaterdag 26 december, om 16.00u gespeeld. Inzetten bij wedders bookmaker Betsson kan nu ook met de Betsson app. Daadoor kun je ook je weddenschap live via je mobiel plaatsen. Ben je nog geen klant bij Betsson? Profiteer dan de Betsson welkomstbonus!

 

Betsson bonus van € 55 voor nieuwe klanten

Speciaal voor nieuwe klanten biedt Betsson een welkomstbonus van 100% tot € 55. Door je Betsson bonus 10x in te zetten op quoteringen van 1,50 of hoger speel je de bonus al volledig vrij. Daarnaast biedt Betsson regelmatig promoties, zoals bovenstaande Super Weekend promotie. Blijf via onze blog op de hoogte van het meest recente wed bonus nieuws voor Betsson en andere bookmakers en registreer je via onderstaande button rechtstreeks.

Claim de bonus! Meer informatie