Betser Bonus – eerste stortingsbonus

De Betser Bonus voor wedders woonachtig in Nederland is een stortingsbonus van 100% tot € 25. Je hoeft enkel je stortingsbedrag 12x in te zetten op odds van 1.80 of hoger voor het vrijspelen van je bonus. In totaal heb je hier 30 dagen de tijd voor. Een voordeel is daarnaast dat storten met iDeal mogelijk is!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 25,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Betser Stortingsbonus is een welkomstbonus van 100% tot € 25. Direct na je storting van € 10 of meer (o.a. mogelijk met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill en Neteller) ontvang je je 100% bonus. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je bonusbedrag 12x in te zetten op odds van 1.80 of hoger. Hou er rekening mee dat je gedurende de tijd dat je je bonusbedrag nog niet hebt vrijgespeeld maximaal € 50 per weddenschap mag inzetten.

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

1.80

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Betser Bonus is met een bonusbedrag van € 25 aan de lage kant. Het bonuspercentage van 100% is echter wel weer aantrekkelijk. Een vrijspeelperiode van 30 dagen is helaas ook wat aan de korte kant maar daartegenover hoef je je stortingsbedrag niet rond te spelen en je bonusbedrag enkel 12x. Ten slotte is een minimum quotering van 1.80 prima en daarmee verdient de Betser Welkomtbonus dan ook 3,5 ster.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Goed bonuspercentage
  • Enkel bonusbedrag hoeft rondgespeeld te worden
  • Storten met iDeal is mogelijk
  • Laag maximum bonusbedrag
  • Max. € 50 inzet per weddenschap gedurende bonusperiode

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 25 en ontvang nu direct € 25 bonus. Je dient je bonusbedrag nu 12x in te zetten. Dit betekent dat je een totaalbedrag van 12 x 25 = € 300 dient rond te spelen voordat je gehele bonus is vrijgespeeld. Dit vrijspelen doe je door middel van max. € 50 weddenschappen op odds van 1.80 of hoger binnen 30 dagen.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Betser Review & Ervaringen

Betser is nog niet zo heel lang online als bookmaker maar heeft reeds veel indruk weten te maken. Als onderdeel van Hero Gaming (dat onder andere een award won voor meest innovatieve startup) verwelkomt het Nederlandse klanten door onder andere iDeal aan te bieden. De innovativiteit komt terug in veel onderdelen van haar concept. In onderstaande tabel vind je in vogelvlucht onze ervaringen met Betser en onder de tabel lees je nog meer uitgebreide informatie.

Categorie Waarde Score
Aanmelden 🇳🇱 🇧🇪 ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus 100% tot € 25 ★★★★
Promoties Veel ★★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★
Mobiele App iOS ★★★★
Odds Marge 5,4% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact 📧 💬 ★★★★
Totaalscore 8,8/10

 

Betser Account maken en Geld Storten

Door op een van de Betser buttons op onze website te klikken kom je direct bij het registratieformulier terecht. Nadat je je persoonlijke gegevens invult, ontvang je een bevestiging e-mail. Nadat je de link hierin aanklikt is je account aangemaakt. Erna kun je geld storten met o.a. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.

Betser Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met de Betser Welkomstbonus. Wat Betser onder andere innovatief en speciaal maakt is de hoeveelheid promoties. Bijna dagelijks zijn er nieuwe promoties waarbij vele gericht zijn op het weggeven van Free Bets of het beperken van jouw risico. Hou na je aanmelding dan ook zeker ons nieuws overzicht of de Betser promotie pagina in de gaten voor actuele acties.

Betser Promotie
© Betser

Betser Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij Betser kun je op 29 verschillende sporten wedden. Dit is meer dan bij de meeste andere bookmakers. Voor de meeste voetbalwedstrijden heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende selecties om in te zetten. Daarmee is het wedden aanbod meer dan uitstekend. Mobiel wedden kan via de mobiele website of de Betser App voor iOS. De Betser Android App is helaas nog niet beschikbaar. De mobiele website werkt overigens wel zeer goed.

Betser Quoteringen en Limieten

Betser houdt voor voetbalwedstrijden een quoteringen marge aan van circa 5,4%. Voor alle sporten over all gezien ligt de marge op zo´n 6%. De meeste bookmakers hanteren marges omtrent de 5,5% en daarmee is het bij Betser niet anders. Doorgaans kun je zoveel als je wil inzetten bij Betser, van lage limieten is dan ook zeker geen sprake.

Betser Uitbetaling en Contact

Net als storten, kun je bij Betser ook via vele kanalen uitbetalen. Zo kun je kiezen voor een uitbetaling via, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een bankoverschrijving. Alle kosteloos en razendsnel. Mocht je onverhoopt vragen hebben dan kun jen Betser bereiken via de FAQ sectie, e-mail of live chat. Zeker de live chat is zeer snel en erg vakkundig.

Betser Conclusie

Betser is een jonge bookmaker maar heeft direct indruk gemaakt. Nagenoeg alle punten zijn meer dan in orde. Onze enige opmerking is eigenlijk dat men de Android App nog dient te ontwikkelen. Verder zijn alle punten uitstekend en blinkt het met name uit in de grote hoeveelheid aan geweldige promoties. Probeer het nu zelf en win!