Belangrijke Informatie

Betser accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

Betser Review & Ervaringen

Betser is nog niet zo heel lang online als bookmaker maar heeft reeds veel indruk weten te maken. Als onderdeel van Hero Gaming (dat onder andere een award won voor meest innovatieve startup) verwelkomt het Nederlandse klanten door onder andere iDeal aan te bieden. De innovativiteit komt terug in veel onderdelen van haar concept. In onderstaande tabel vind je in vogelvlucht onze ervaringen met Betser en onder de tabel lees je nog meer uitgebreide informatie.

CategorieWaardeScore
AanmeldenNL★★★★★
Storten OptiesVeel★★★★★
Welkomstbonus€ 10 Gratis★★★★
PromotiesVeel★★★★★
Wed AanbodGroot★★★★
Mobiele AppiOS★★★★
Odds Marge5,4%★★★★
LimietenHoog★★★★
Uitbetaal OptiesVeel★★★★★
ContactChat★★★★
Totaalscore 8,8/10

Betser Account maken en Geld Storten

Door op een van de Betser buttons op onze website te klikken kom je direct bij het registratieformulier terecht. Nadat je je persoonlijke gegevens invult, ontvang je een bevestiging e-mail. Nadat je de link hierin aanklikt is je account aangemaakt. Erna kun je geld storten met o.a. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.

Betser Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met de Betser Welkomstbonus. Wat Betser onder andere innovatief en speciaal maakt is de hoeveelheid promoties. Bijna dagelijks zijn er nieuwe promoties waarbij vele gericht zijn op het weggeven van Free Bets of het beperken van jouw risico. Hou na je aanmelding dan ook zeker ons nieuws overzicht of de Betser promotie pagina in de gaten voor actuele acties.

Betser Promotie
© Betser

Betser Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij Betser kun je op 29 verschillende sporten wedden. Dit is meer dan bij de meeste andere bookmakers. Voor de meeste voetbalwedstrijden heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende selecties om in te zetten. Daarmee is het wedden aanbod meer dan uitstekend. Mobiel wedden kan via de mobiele website of de Betser App voor iOS. De Betser Android App is helaas nog niet beschikbaar. De mobiele website werkt overigens wel zeer goed.

Betser Quoteringen en Limieten

Betser houdt voor voetbalwedstrijden een quoteringen marge aan van circa 5,4%. Voor alle sporten over all gezien ligt de marge op zo´n 6%. De meeste bookmakers hanteren marges omtrent de 5,5% en daarmee is het bij Betser niet anders. Doorgaans kun je zoveel als je wil inzetten bij Betser, van lage limieten is dan ook zeker geen sprake.

Betser Uitbetaling en Contact

Net als storten, kun je bij Betser ook via vele kanalen uitbetalen. Zo kun je kiezen voor een uitbetaling via, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een bankoverschrijving. Alle kosteloos en razendsnel. Mocht je onverhoopt vragen hebben dan kun jen Betser bereiken via de FAQ sectie, e-mail of live chat. Zeker de live chat is zeer snel en erg vakkundig.

Betser Conclusie

Betser is een jonge bookmaker maar heeft direct indruk gemaakt. Nagenoeg alle punten zijn meer dan in orde. Onze enige opmerking is eigenlijk dat men de Android App nog dient te ontwikkelen. Verder zijn alle punten uitstekend en blinkt het met name uit in de grote hoeveelheid aan geweldige promoties. Probeer het nu zelf en win!