Betser Bonus – Gratis Weddenschap

De Betser Bonus voor wedders woonachtig in Nederland houdt in dat je na je eerste weddenschap naar keuze van € 20 of meer € 10 cash cadeau krijgt. Deze € 10 cash kun je vervolgens vrij benutten op weddenschap(pen) en quotering(en) naar keuze. Er zijn geen bonus voorwaarden aan verbonden. Een voordeel is daarnaast dat storten met iDeal mogelijk is!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 20,00

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 10,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Betser Welkomstbonus is € 10 cash gratis die je krijgt na je eerste weddenschap van € 20 of meer. Hierbij maakt het niet uit of je eerste weddenschap winnend of verliezend is en wat de betreffende bet/odd is. De € 10 cash kun je vrij besteden, zowel op weddenschap(pen) als quotering(en) naar keuze. Bij een winnende weddenschap met je € 10 gratis krijg je ook zowel je inzet als de winst terug. Storten bij Betser kan met iDeal, Visa, Master, Skrill en Neteller.

Bonus vrijspelen tijd

onbeperkt

Laagste quotering

1.01

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Betser Bonus is met een bonusbedrag van € 10 aan de lage kant. Aan de andere kant is het enige dat je hoeft te doen € 20 inzetten waarna je € 10 gratis krijgt. De € 10 gratis is verder niet aan enige voorwaarden verbonden en vrij besteedbaar. Dit maakt de bonus erg flexibel en levert dan ook 3,5 ster op.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Eerste bet is aan geen voorwaarden verbonden
  • € 10 gratis is aan geen voorwaarden verbonden
  • Storten met iDeal is mogelijk
  • Maximum bonusbedrag van € 10 is relatief laag

Voorbeeld

Je maakt bijvoorbeeld een storting van € 20 en plaatst een eerste weddenschap van € 20 op een duel en quotering naar keuze. Hierna krijg je, ongeacht het resultaat € 10 cadeau. Je zet deze € 10 bijvoorbeeld op een 1.50 odd en na winst heb je € 15 extra saldo erbij.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Betser Review & Ervaringen

Betser is nog niet zo heel lang online als bookmaker maar heeft reeds veel indruk weten te maken. Als onderdeel van Hero Gaming (dat onder andere een award won voor meest innovatieve startup) verwelkomt het Nederlandse klanten door onder andere iDeal aan te bieden. De innovativiteit komt terug in veel onderdelen van haar concept. In onderstaande tabel vind je in vogelvlucht onze ervaringen met Betser en onder de tabel lees je nog meer uitgebreide informatie.

Categorie Waarde Score
Aanmelden 🇳🇱 ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus € 10 Gratis ★★★★
Promoties Veel ★★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★
Mobiele App iOS ★★★★
Odds Marge 5,4% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact 📧 💬 ★★★★
Totaalscore 8,8/10

 

Betser Account maken en Geld Storten

Door op een van de Betser buttons op onze website te klikken kom je direct bij het registratieformulier terecht. Nadat je je persoonlijke gegevens invult, ontvang je een bevestiging e-mail. Nadat je de link hierin aanklikt is je account aangemaakt. Erna kun je geld storten met o.a. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.

Betser Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met de Betser Welkomstbonus. Wat Betser onder andere innovatief en speciaal maakt is de hoeveelheid promoties. Bijna dagelijks zijn er nieuwe promoties waarbij vele gericht zijn op het weggeven van Free Bets of het beperken van jouw risico. Hou na je aanmelding dan ook zeker ons nieuws overzicht of de Betser promotie pagina in de gaten voor actuele acties.

Betser Promotie
© Betser

Betser Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij Betser kun je op 29 verschillende sporten wedden. Dit is meer dan bij de meeste andere bookmakers. Voor de meeste voetbalwedstrijden heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende selecties om in te zetten. Daarmee is het wedden aanbod meer dan uitstekend. Mobiel wedden kan via de mobiele website of de Betser App voor iOS. De Betser Android App is helaas nog niet beschikbaar. De mobiele website werkt overigens wel zeer goed.

Betser Quoteringen en Limieten

Betser houdt voor voetbalwedstrijden een quoteringen marge aan van circa 5,4%. Voor alle sporten over all gezien ligt de marge op zo´n 6%. De meeste bookmakers hanteren marges omtrent de 5,5% en daarmee is het bij Betser niet anders. Doorgaans kun je zoveel als je wil inzetten bij Betser, van lage limieten is dan ook zeker geen sprake.

Betser Uitbetaling en Contact

Net als storten, kun je bij Betser ook via vele kanalen uitbetalen. Zo kun je kiezen voor een uitbetaling via, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een bankoverschrijving. Alle kosteloos en razendsnel. Mocht je onverhoopt vragen hebben dan kun jen Betser bereiken via de FAQ sectie, e-mail of live chat. Zeker de live chat is zeer snel en erg vakkundig.

Betser Conclusie

Betser is een jonge bookmaker maar heeft direct indruk gemaakt. Nagenoeg alle punten zijn meer dan in orde. Onze enige opmerking is eigenlijk dat men de Android App nog dient te ontwikkelen. Verder zijn alle punten uitstekend en blinkt het met name uit in de grote hoeveelheid aan geweldige promoties. Probeer het nu zelf en win!