weddenbonus nieuws

Verzeker je wekelijks van € 20 Risicovrije Weddenschap bij Betsafe!

Naast de aantrekkelijke welkomstbonus voor Nederlanders bij Betsafe en het goede bookmaker product is er nu nóg een reden om te wedden bij Betsafe, namelijk de Betsafe Safe Bet! Door tussen maandag en vrijdag voor € 60(+) te wedden krijg je een risicovrije mobiele weddenschap ter waarde van € 20 voor in het weekend cadeau! De details van deze actie en informatie over de welkomstbonus van Betsafe vind je in dit artikel terug.

Hoe krijg ik € 20 Safe Bet cadeau?

  • Klik op een van de Betsafe Buttons op onze website en meld je aan of log in.
  • Plaats tussen maandag en vrijdag minimaal 6 x € 10(+) bet op 1.50(+) odds.
  • Je ontvangt vervolgens direct op zaterdag 00.01 een € 20 Betsafe Safe Bet.
  • Benut de Safe Bet via één mobiele bet naar keuze op zaterdag of zondag.
  • Verloren? Je ontvangt de € 20 inzet terug zonder verdere voorwaarden!
  • Gewonnen? Je ontvangt € 20 voorwaardenvrij terug + de winst als bonus.
  • Zet de bonuswinst nog 1x in binnen 30 dagen op een odd van 1.50 of hoger.

 

Betsafe Aanbieding © Betsafe

 

Nieuw? Benut € 30 Stortingsbonus!

Door slechts 6 weddenschappen te spelen van € 10 of meer krijg je bovenstaande € 20 Safe Bet reeks. Het mooie is ook dat je zowel bij winst als verlies de € 20 inzet zonder verdere voorwaarden terugkrijgt. Wat ook mooi is is de Betsafe Bonus voor nieuwe klanten. Je krijgt 100% tot € 30 bonus op je eerste storting met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Hierna hoef je je stortings- en bonusbedrag slechts 6x binnen 30 dagen in te zetten op quoteringen van 1.80 hoger om je bonusbedrag vrij te spelen. Als we de Bookmakers bonus bekijken kunnen we concluderen dat Betsafe tot de betere Bookmakers voor Nederlanders behoort. Dit mede door een top klantenservice, groot wedden aanbod, goede mobiele app en veelvuldige interessante promoties. Probeer het nu ook zelf uit. Klik op bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus banner, meld je aan en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Plaats eerste weddenschap bij LeoVegas en krijg tot € 50 cadeau!
volgend artikel
Verdubbel nu gratis je WK Kwalificatie winst tot € 50!