weddenbonus nieuws

€ 10 Betsafe live freebet voor Premier League kraker

Ook tussen Kerst en Nieuwjaar staat er een volledige speelronde in de Premier League op het programma. Manchester City sponsor Betsafe geeft nu een gratis live weddenschap van € 10 weg voor de kraker tussen Manchester City en koploper Leicester City. Lees meer over deze promotie en de andere interessante wedstrijden.

 

Wed € 25 op een Premier League duel en krijg een Man. City freebet van € 10 cadeau

Als sponsor van Manchester City en fan van de Premier League geeft bookmaker Betsafe bij een minimum inzet van € 25 op elk willekeurig Premier League duel vervolgens een gratis live weddenschap van € 10 voor een Manchester City duel weg. Een inzet van € 25 op een quotering van 1,50 of meer volstaat al om de freebet te verkrijgen. De freebet kun je vervolgens inzetten tijdens een live duel van Manchester City door het blauwe veld aan te vinken. Mocht je bet verloren gaan, ontvang je € 10 terug. Gaat je bet gewonnen, wordt de winst in je account geplaatst. De winst dien je slechts eenmaal rond te spelen tegen een 1,50+ quotering en is vervolgens vrij uit te betalen. Zorg ervoor dat je na je € 25 bet minimaal € 10 in je account hebt staan en wed op de Premier League!

 

Betsafe Man.City freebet
© Betsafe

 

Volledige speelronde in Premier League met topwedstrijden

Er zijn genoeg interessante wedstrijden te vinden om je € 25 inzet op te spelen. Met name het treffen tussen Manchester United en Chelsea zal veel bekijks opleveren. Louis van Gaal wenst zijn hachje te redden terwijl Hiddink graag een goede start als nieuwe manager maakt. Arsenal neemt het op thuis tegen AFC Bournemouth en kan wel eens de winnaar van de ronde worden. Dit omdat Manchester City en Leicester City, de nummers 3 en 1 het in een onderling duel tegen elkaar opnemen. Vind onderstaand de gehele speelronde terug en kies een wedstrijd waar jij je € 25 weddenschap op gaat spelen.

 

28/12 16:00 Crystal Palace – Swansea City
28/12 16:00 Everton – Stoke City
28/12 16:00 Norwich City – Aston Villa
28/12 16:00 Watford – Tottenham Hotspur
28/12 16:00 West Bromwich Albion – Newcastle United
28/12 18:30 Arsenal – AFC Bournemouth
28/12 18:30 Manchester United – Chelsea
28/12 18:30 West Ham United – Southampton
29/12 20:45 Leicester City – Manchester City
30/12 20:45 Sunderland – Liverpool

 

Nog geen klant bij Betsafe? Meld je nu aan met Betsafe freebet bonus

Als je je nog niet eerder bij Betsafe geregistreerd hebt wacht er een Betsafe risicovrije weddenschap op jou. Je stort € 50 en zet minimaal € 25 in op een 1,50+ quotering. Gaat de weddenschap verloren ontvang je € 25 terug, win je ontvang je de inzet en winst terug in je account. De winst zet je nog eenmaal in tegen een quotering van 1,50 en is erna vrij uit te betalen of in te zetten. Dit is een van de beste bonussen uit ons bookmakers bonussen vergelijk en reden genoeg om je vandaag nog bij Betsafe te registreren!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wedden met bonus op Premier League bij Betworld
volgend artikel
Dagelijks € 5 freebets bij 888Sport op Oranje getint WK Darts