Betsafe Bonus

Betsafe Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 30
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
6 x eerste storting + 6 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.80
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
6.7

Betsafe Bonus details

Opgelet: BetSafe is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Nederlanders kunnen nu profiteren van een Betsafe Bonus van 100% tot € 30. Direct na het maken van je storting ontvang je de bonus en deze speel je vrij door je stortings- en bonusbedrag 6x in te zetten. Inzetten kan op weddenschappen met een quotering van 1.80 of hoger en hiervoor heb je in totaal 30 dagen de tijd.

Voordelen & nadelen

  • Prima bonuspercentage
  • Aardige rondspeel voorwaarden
  • Laag maximum bonusbedrag

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Geldig t/m:

31-07-2018

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

De Betsafe Bonus is een Betsafe Stortingsbonus van 100% tot € 30. Om de bonus te verkrijgen dien je minimaal € 10 te storten met Visa, Mastercard, PayPal, PaySafeCard of een bankoverschrijving. Stortingen met Neteller en Skrill tellen helaas niet mee voor het verkrijgen van de bonus. Na het ontvangen van je bonus heb je 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 6x in te zetten op odds van 1.80 of hoger. Alle weddenschappen, op systeemweddenschappen na, tellen mee voor het vrijspelen van de bonus.

Voorbeeld

Maak een account aan en stort hierna bijvoorbeeld € 30. Je ontvangt nu direct 100% bonus en hebt € 60 in je account. Je dient nu je stortingsbedrag 6x (= € 180) en bonusbedrag 6x (= € 180) in te zetten binnen 30 dagen op odds van 1.80 of hoger. Nadat je in totaal € 360 hebt ingezet is je bonus van € 30 vrijgespeeld.

Conclusie

Met een bonuspercentage van 100% is de Betsafe Bonus van prima waarde. Helaas is het maximum bonusbedrag van € 30 wel aan de lage kant. De verdere condities als het 6x rondspelen, 1.80 odd en 30 dagen tijdsbestek zijn van gemiddeld niveau waardoor deze bonus een beoordeling van 3,5 ster verdient.

Nieuws 🚨

Verzeker je wekelijks van € 20 Risicovrije Weddenschap bij Betsafe!
Betsafe Profit Boost - 25% extra winst tot € 50 op maandag!