Betsafe Mobiele App info

Opgelet: Betsafe is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Betsafe heeft al een prachtige website en hebben zichzelf overtroffen met de mobiele app. Ook het mobiele wedden op je browser is bij deze bookmaker top. Daarom balen we best wel een beetje dat deze bookmaker momenteel niet in Nederland of België beschikbaar is. We hopen dan ook maar heel hard dat Betsae een gooi doet naar een Nederlandse vergunning en we dus snel de app en de (mobiele) website kunnen gebruiken. Afwachtend op het nieuws hierover vinden we het hoog tijd om onze ervaringen met het mobiel wedden met Betsafe.

betsafe app

© Betsafe

Hoe goed is het mobiele wedden bij Betsafe?

Direct na dat we de mobiele app van Betsafe gedownload hadden, viel ons het gebruikgemak direct op. Vrijwel alles spreekt voor zich en je kunt je dan ook direct aanmelden. De kleuren hebben een goed contrest en al met al ziet de Betsafe app er modern en gebruiksvriendelijk uit.

Bij het eerste aanblik krijg je ook gelijk een idee van het aanbod van de bookmaker. Ze doen namelijk niet aleen aan sportwedden maar je kunt hier ook terecht voor poker en (live) casino. Wij zijn natuurlijk het meest nieuwsgierig naar het sportsbook omdat we daar onze weddenschappen vinden. Je oog valt direct op het menu met de meest favoriete sporten en competities. Je ziet de Bundesliga en Premier League maar ook bijvoorbeeld de Formule 1. Wat we erg prettig vinden is dat er bovenaan je scherm een zoekmogelijkheid is. Dat bespaart een hoop scrollen in de hoop je favoriete team van de Duitse derde klasse te vinden.

Nog een voordeel van de Betsafe app is dat er zowel statistieken als live streams te vinden zijn bij heel veel verschillende sporten en wedstrijden. Je moet alleen wel even zorgen dat je geld op je rekening hebt staan. Met € 0 op je account zijn deze streams niet beschikbaar. De livestreams geven je dan ook een goede kijk op de live weddenschappen die je hier kunt vinden.

Betsafe biedt een mooie, bomvolle app met tal van functionaliteiten. Vaak merk je dan dat het net iets té veel wordt en de navigatie een drama is, maar hier is erg goed over na gedacht bij deze bookmaker.

De William Hill mobiele app

Donkere menu’s en lichte achtergronden, daar houden we van. We worden bij Betsafe op onze wenken bediend. Op zowel de Android als iPhone app zien we dat de desktopversie als basis is genomen. De meest gebruikte kleuren zijn zwart en wit en daarbij worden zowel rode als groene accenten gebruikt. Er is goed nagedacht over het mobiele wedden en je vindt dan ook erg snel alle weddenschappen die je ook op de desktop website vindt. De app werkt snel, heeft een groot wedaanbod en navigeert dus prima. Er is ook een prima balans gevonden in de grootte van de letters en de popup schermen. Alles lijkt perfect op elkaar afgestemd. Juist omdat de app zo makkelijk in gebruik is en alles op een logische plek is weggestopt heb je al na een paar tellen je draai gevonden.

De mobiele website is feitelijk een rechtstreekse kopie van de app, of misschien wel andersom. We zien echt geen verschil tussen beide versies en daar zijn we dan ook echt blij mee. Het design is schitterend en straalt rust uit. Tegelijkertijd zorgen de donkere kleuren dat de website er modern uit blijft zien.

© Betsafe

Je zoekt dus gemakkelijk naar een weddenschap maar kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lang verschillende competities te gaan. De topcompetities worden direct in een snelkoppeling aangegeven. Door op een competitie te klikken zie je direct alle wedstrijden die er aan zitten te komen en kun je bovendien ook gelijk inzetten op 1×2. Dat is makkelijk als dit je favoriete bets zijn, zo kun je namelijk snel een aantal bets combineren. Je betslip met geselecteerde weddenschappen zie je onderaan in de app of mobiele browser terug. Door op een wedstrijd te tikken ontvouwen alle weddenschappen. Het aanbod is hier ook enorm en in tegenstelling tot waar sommige bookmakers de Asian weddenschappen weglaten op een app, zijn deze bij Betsafe gewoon beschikbaar. Betsafe lijkt aan alles te hebben gedacht. De download is misschien iets aan de grote kant, maar je krijgt er een hoop voor terug.

betsafe competitieoverzicht


© Betsafe

Wat is er anders aan mobiel wedden in vergelijking met desktop?

Eerlijk gezegd is er bij Betsafe geen enkel verschil te merken. Okay, je scherm is wat kleiner maar door het slimme design is het misschien wel beter om op de app dan op een desktop te wedden. We zijn blij verrast met de mobiele app en de mobiele browser versie van Betsafe.

Nadeel aan wedden via mobiel?

We zien mobiel wedden als de nieuwe standaard. Langzaam aan wordt het wedden vanaf je mobiel steeds toegankelijker. Waar je ook bent en wat je ook aan het doen bent, je kan altijd “even snel” een bet plaatsen. Daar is in onze ogen echt geen nadeel aan te vinden. Je hebt er wel een goede app voor nodig maar Betsafe heeft die voor je klaar staan. Nu is het alleen nog wachten tot de app beschikbaar is in Nederland.

 Online bookmakers hebben vaak ook speciale mobiele bookmaker bonus promoties die je nog extra speelplezier beleven. 

Besluit over het mobiel wedden bij Betsafe

Wat een app! Snel, mooi en met een volledig wedaanbod. Het enige nadeel is dat we er in Nederland en Belgie nog niet op kunnen spelen. Het mobiel wedden bij Betsafe zal voor een hoop plezier gaan zorgen want het wedden is echt plezierig. De app is mooi en doet alles wat je ervan verwacht. Binnen luttele tellen ken je de mobiele app van Betsafe op je duimpje en heb je je eerste weddenschappen al gezet. Dit komt met name door de handige navigatie en de slimme zoekfunctie van de app. We raden deze Betsafe van harte aan!