weddenbonus nieuws

BetRedKings mobiel bonus voor nieuwe en bestaande klanten

BetRedKings is een relatief onbekende bookmaker in Europa, maar ze hebben een aantal bonussen die zeer aantrekkelijk zijn voor zowel nieuwe als bestaande klanten. We hebben naast een welkomstbonus nu ook nog een mobiele wed bonus die voor nieuwe en bestaande klanten beschikbaar is.
 

BetRedKings mobiel bonus
© by BetRedKings

 

Bet Red Kings mobiel wedden bonus

De mobiel bonus is een bonus die je krijgt als je bij je storting de bonus code BRKMOB30 invoert. Vervolgens moet je deze storting een aantal keer rondspelen en daarna krijg je het bedrag van je storting tot een maximum van 30 euro op je account gezet. Je moet dus eerst je storting rondspelen voor je de bonus krijgt. Als je de bonus krijgt moet je deze ook weer rondspelen voordat je de bonus kan uitbetalen.

Deze bonus is vooral bedoeld voor klanten die toch wel langer blijven spelen bij bookmaker Bet Red Kings. Als je slechts uit bent op een snelle bonus waar je makkelijk van kan profiteren, dan heb je hier niet zo veel aan. De mobiel bonus is niet voor je eerste mobiele weddenschap, dus ook als je al eens mobiel gewed hebt bij deze bookmaker kan je hier van profiteren. Het gaat namelijk om je storting met bovenstaande bonus code. Lees meer over de BetRedKings mobiel bonus.

BetRedKings welkomstbonus

BetRedKings heeft natuurlijk ook een welkomstbonus voor nieuwe klanten. Deze bonus is ook weer voornamelijk geschikt voor spelers die langere tijd bij deze bookmaker willen blijven spelen. Lees meer over de welkomstbonus van BetRedKings.

Alles wat BetRedKings doet lijkt gericht op het behouden van vaste spelers. Je kan namelijk ook gebruik maken van een soort rakeback bonus voor je sportweddenschappen. Je krijg dan een percentage van al je verliezen weer op je account gezet om mee te wedden. Lees meer over de sportweddenschappen rakeback bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Verhoogde quoteringen Juve - Real bij Ladbrokes
volgend artikel
Geld terug als een Belgische renner een Giro etappe wint