weddenbonus nieuws

BetRedKings cashback voor al je verloren sportweddenschappen

Bookmaker BetRedKings heeft geen speciaal loyaliteitsprogramma, maar geeft je gewoon een percentage van je verliezen terug als je regelmatig bij hun wed. Deze bonus kan enorm oplopen tot wel 20% van al je verliezen als cashback bonus, zo worden al je verliezen minder zwaar en kan je een hoop geld terug krijgen. Deze bonus is wel echt alleen voor mensen die op zoek zijn naar een goede nieuwe bookmaker waar je lange tijd wilt wedden.

BetRedKings promo
© by BetRedKings


BetRedKings rakeback bonus voor sportwedden

De cashback bonus is dus een soort van rakeback zoals dat wel bekend is van poker. Om voor dit cashback programma in aanmerking te komen moet je minimaal 120 weddenschappen afsluiten in 12 maanden. Dus 10 weddenschappen per maand ofwel ongeveer 3 weddenschappen per week. De cashback bonus die je krijgt is over je netto verliezen per maand, dus je winst van de maand minus je verliezen van de maand en minus al je ontvangen bonusgeld in die maand.

De bonus wordt per maand uitbetaald en moet minimaal 10 euro zijn om in aanmerking te komen voor de bonus. Deze cashback bonus heeft geen maximum!

Drie bonus niveau’s

De cashback bonus komt in drie verschillende niveau’s:

  1. 10% cashback bij 120 weddenschappen in 12 maanden
  2. 15% cashback bij 600 weddenschappen in 12 maanden
  3. 20% cashback bij 1200 weddenschappen in 12 maanden

De cashback die je ontvangt wordt uitbetaald als bonus geld en moet je binnen 30 dagen 3 keer rondspelen tegen een quotering van 1.80. De weddenschappen die je met dit cashback geld plaatst tellen niet mee voor je aantal weddenschappen om de cashback van volgende maand te ontvangen. Anders zou het wel erg makkelijk zijn om aan de voorwaarden te voldoen.

BetRedKings welkomstbonus

Nieuwe klanten van BetRedKings krijgen een prima eerste storting bonus van 50% tot een maximum van 60 euro. Bij deze bonus is het ook zaak dat je langere tijd bij de bookmaker blijft spelen, want je krijgt de bonus pas nadat je het bedrag van je eerste storting een aantal keer hebt rondgespeeld. Lees alles over de BetRedKings bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Play-offs toernooi bij Circus.be met grote prijzen
volgend artikel
Champions League wedden met meervoudige weddenschap bonus