Belangrijke Informatie

BetRedKings heeft momenteel geen Sportsbook meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen kijk dan op onze lijst van beste Online Bookmakers?

De BetRedKings Bonus was beschikbaar tot 31-03-2019. Kijk op de BetRedKings pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

BetRedKings bonus – gratis weddenschap

Bonus details

BetRedKings biedt Nederlanders en Belgen een Cashback Bonus van € 10. Gebruik allereerst bij je eerste storting de Bonus Code rfb10. Plaats vervolgens een eerste weddenschap op van minimaal € 10 op een weddenschap naar keuze. Win je? Dan is alle inzet en winst zonder verdere voorwaarden voor jou. Verlies je? Mail dan play@redkings.com en ontvang je inzet tot € 10 terug in de vorm van een freebet. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 10

Min. storting

€ 10

Rondspeel voorwaarden

Winst uit Gratis Weddenschap direct uit te betalen

Laagste quotering

-

Voorwaarden voor uitbetaling

Om in aanmerking te komen voor de BetRedKings bonus dien je minimaal € 10 te storten met de Bonus Code rfb10. Storten kan onder andere met Neteller, Skrill, Visa/Mastercard en een PaySafeCard. Hierna dien je een eerste bet met een inzet van € 10 of meer op een quotering naar keuze te plaatsen. Bij winst is je inzet en winst zonder voorwaarden voor jou en bij verlies krijg je je inzet tot € 10 terug in de vorm van een free bet. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is een email sturen naar play@redkings.com. Je kunt je free bet vervolgens inzetten op duel(s) en odd naar keuze en de winst is voorwaardenvrij voor jou. meer minder

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

31-03-2019

Voorbeeld

Je maakt een account aan en stort een bedrag van bijvoorbeeld € 10 met Bonus Code rfb10. Je plaats een weddenschap van € 10 op een quotering van 1.80 en verliest de weddenschap. Je mailt play@redkings.com en ontvang hierna een € 10 Free Bet. Je speelt de Free Bet op een odd van 2.50 en wint. BetRedKings betaalt je dan € 15 uit. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Eerste risicovrije weddenschap van € 10
  • Er is geen sprake van minimum quoteringen
  • Laag bonusbedrag van € 10

Conclusie

De BetRedKings Bonus is met € 10 klein in haar soort. Het is echter altijd prettig als je eerste weddenschap risicovrij is. Ook is het fijn dat er geen sprake is van een minimum quotering. Het enige dat jammer is, is wanneer je je eerste weddenschap wint, je geen bonusvoordeel opdoet. Wij waarderen de bonus met 3 sterren. meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Maak een account aan bij BetRedKings.
2
Stort minimaal € 10 en gebruik bonus code rfb10.
3
Plaats een € 10(+) en claim je cashback bij verlies.

BetRedKings Review & Ervaringen

BetRedKings is onderdeel van de Red Kings group en is opgestart met poker. Omdat het sportwedden steeds populairder werd, is BetRedkings opgericht. De groep bestaat sinds 2009 en is online een gevestigde waarde. Er 7 verschillende talen waar je uit kan kiezen en de meest voor de hand liggende is Engels. BetRedKings is betrouwbaar en heeft goede promoties. Lees hieronder onze bevindingen over BetRedKings.

BetRedKings Account maken en Geld Storten

Klik hier op een van de BetRedKings foto’s of buttons en je komt op hun website terecht. Hier kan je bovenaan je account aanmaken door op Register now te klikken. Vul de gegevens in en geef ook de bonuscode rfb10 in. Hierdoor heb je recht op de welkomstbonus BetRedKings. Daarna kan je overgaan tot het storten van geld via Neteller, Skrill, Paysafecard, Visa of Mastercard.

BetRedKings Welkomstbonus en Promoties

Hierboven heb je kunnen lezen wat je dient te doen om recht te hebben op de Sportweddenschappen Bonus van BetRedKings. Daarnaast is er een vaste promotie en dit is de Cashback promotie, elke maand krijg je een cashback bonus van 10 – 20%. Met de Moneyback Specials en Virtual Cashback bonus speelt BetRedKings in op virtuele spelers en op de speciale voetbal weddenschappen.

Wedden BetRedKings

© BetRedKings

BetRedKings Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

BetRedKings heeft een goede mobiele website, maar er is geen iOS BetRedKings App of  Android BetRedKings App beschikbaar. Bookmaker BetRedKings heeft 25 verschillende sporten en biedt je ook de mogelijkheid om te wedden op politiek, virtuele sporten of e-sports. Op een Champions League wedstrijd zijn er ongeveer een 120 tal sub weddenschappen mogelijk.

BetRedKings Quoteringen en Limieten

De quoteringen van BetRedKings zijn gemiddeld op voetbal en op algemeen scoren ze beter dan de meeste bookmakers. Dit is ook een reden waarom je zeker BetRedKings kan uitproberen. Er worden geen limieten opgelegd aan wedders die grote winsten maken.

BetRedKings Uitbetaling en Contact

Een uitbetaling kan je gemakkelijk bekomen, via dezelfde manier waarmee je gestort hebt. Als je dus via Mastercard hebt gestort, kan je ook via Mastercard de uitbetaling regelen. Deze meeste transacties zijn kosteloos. Als je een vraag hebt, kan je eerst de FAQ raadplegen. Daarna kan je de klantendienst contacteren. Dit kan via email op support@redkings.com of via telefoon.

BetRedKings Conclusie

BetRedKings is een goede bookmaker, met een voldoende groot wed aanbod. Ook speciale weddenschappen zoals politiek of e-sports kan je hier plaatsen. De welkomstbonus en de mobiele bonus zijn leuke promoties, vergeet de code niet te gebruiken bij je storting. De website is in het Engels, maar is gemakkelijk te navigeren en heel duidelijk. Een extra pluspunt zijn de fantastische promoties die BetRedKings aanbiedt.