BetRedKings bonus – gratis weddenschap

BetRedKings biedt Nederlanders en Belgen een Gratis Weddenschap van € 10. Gebruik bij je eerste storting de Bonus Code rfb10 en je ontvangt je € 10 Free Bet. Zet je Free Bet in op een weddenschap en odd naar keuze en alle gemaakte winst is hierna volledig voor jou.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 10,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Om in aanmerking te komen voor de BetRedKings bonus dien je minimaal € 10 te storten met de Bonus Code rfb10. Storten kan onder andere met Neteller, Skrill, Visa/Mastercard en een PaySafeCard. Hierna ontvang je direct een Free Bet van € 10. Zet deze gratis weddenschap vervolgens in op een weddenschap en quotering naar keuze en alle winst die je maakt is volledig voor jou.

Laagste quotering

-

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De BetRedKings Bonus is klein in haar soort. Na je eerste storting ontvang je direct een € 10 Free Bet. Het voordeel is dat aan de FreeBet geen minimum quoteringen verbonden zijn. Nadat je je gratis weddenschap hebt ingezet is alle gemaakte winst voor jou. Aan de gemaakte winst zijn verder geen voorwaarden verbonden. Wij waarderen de bonus met 3 sterren.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Bij een storting van reeds € 10 krijg je Free Bet
  • Geen minimum quoteringen aan Free Bet verbonden
  • Laag bonusbedrag van € 10

Voorbeeld

Je maakt een account aan en stort een bedrag van bijvoorbeeld € 10 met Bonus Code rfb10. Je ziet nu dat je een € 10 gratis weddenschap van BetRedKings ontvangen hebt. Deze zet je bijvoorbeeld in op een odd van 3.50 en win je. De gemaakte winst van € 25 is nu voorwaardenvrij voor jou.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

BetRedKings Review & Ervaringen

BetRedKings is onderdeel van de Red Kings group en is opgestart met poker. Omdat het sportwedden steeds populairder werd, is BetRedkings opgericht. De groep bestaat sinds 2009 en is online een gevestigde waarde. Er 7 verschillende talen waar je uit kan kiezen en de meest voor de hand liggende is Engels. BetRedKings is betrouwbaar en heeft goede promoties. Lees hieronder onze bevindingen over BetRedKings.

BetRedKings Account maken en Geld Storten

Klik hier op een van de BetRedKings foto’s of buttons en je komt op hun website terecht. Hier kan je bovenaan je account aanmaken door op Register now te klikken. Vul de gegevens in en geef ook de bonuscode rfb10 in. Hierdoor heb je recht op de welkomstbonus BetRedKings. Daarna kan je overgaan tot het storten van geld via Neteller, Skrill, Paysafecard, Visa of Mastercard.

BetRedKings Welkomstbonus en Promoties

Hierboven heb je kunnen lezen wat je dient te doen om recht te hebben op de welkomstbonus van BetRedKings. Daarnaast hebben ze ook een mobiele BetRedKings bonus van 100% tot maximaal 30 euro. Deze promotie is geldig voor nieuwe en al geregistreerde spelers. Gebruik bij een storting dan deze code BRKMOB30 om deze mobiele promotie in de wacht te slepen. Er is een vaste promotie en dit is de Cashback promotie, elke maand krijg je een cashback bonus van 10 – 20%. Met de Moneyback Specials en Virtual Cashback bonus speelt BetRedKings in op virtuele spelers en op de speciale voetbal weddenschappen.

 

Wedden BetRedKings

© BetRedKings

BetRedKings Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

BetRedKings heeft een goede mobiele website, maar er is geen iOS BetRedKings App of  Android BetRedKings App beschikbaar. Bookmaker BetRedKings heeft 25 verschillende sporten en biedt je ook de mogelijkheid om te wedden op politiek, virtuele sporten of e-sports. Op een Champions League wedstrijd zijn er ongeveer een 120 tal sub weddenschappen mogelijk.

BetRedKings Quoteringen en Limieten

De quoteringen van BetRedKings zijn gemiddeld op voetbal en op algemeen scoren ze beter dan de meeste bookmakers. Dit is ook een reden waarom je zeker BetRedKings kan uitproberen. Er worden geen limieten opgelegd aan wedders die grote winsten maken.

BetRedKings Uitbetaling en Contact

Een uitbetaling kan je gemakkelijk bekomen, via dezelfde manier waarmee je gestort hebt. Als je dus via Mastercard hebt gestort, kan je ook via Mastercard de uitbetaling regelen. Deze meeste transacties zijn kosteloos. Als je een vraag hebt, kan je eerst de FAQ raadplegen. Daarna kan je de klantendienst contacteren. Dit kan via email op support@redkings.com of via telefoon.

BetRedKings Conclusie

BetRedKings is een goede bookmaker, met een voldoende groot wed aanbod. Ook speciale weddenschappen zoals politiek of e-sports kan je hier plaatsen. De welkomstbonus en de mobiele bonus zijn leuke promoties, vergeet de code niet te gebruiken bij je storting. De website is in het Engels, maar is gemakkelijk te navigeren en heel duidelijk. Een extra pluspunt zijn de fantastische promoties die BetRedKings aanbiedt.