BetRedKings Bonus

BetRedKings Bonus

Cashback Bonus
Max. bonus
€ 10
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
Winst uit Gratis Weddenschap direct uit te betalen
Min. quotering
1.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
6.1

BetRedKings Bonus details

Opgelet: BetRedKings is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

BetRedKings biedt niet-Nederlanders en -Belgen een Cashback Bonus van € 10. Gebruik allereerst bij je eerste storting de Bonus Code rfb10. Plaats vervolgens een eerste weddenschap op van minimaal € 10 op een weddenschap naar keuze. Win je? Dan is alle inzet en winst zonder verdere voorwaarden voor jou. Verlies je? Mail dan play@redkings.com en ontvang je inzet tot € 10 terug in de vorm van een freebet.

Voordelen & nadelen

  • Eerste risicovrije weddenschap van € 10
  • Er is geen sprake van minimum quoteringen
  • Laag bonusbedrag van € 10

Geldig t/m:

31-03-2019

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Om in aanmerking te komen voor de BetRedKings bonus dien je minimaal € 10 te storten met de Bonus Code rfb10. Storten kan onder andere met Neteller, Skrill, Visa/Mastercard en een PaySafeCard. Hierna dien je een eerste bet met een inzet van € 10 of meer op een quotering naar keuze te plaatsen. Bij winst is je inzet en winst zonder voorwaarden voor jou en bij verlies krijg je je inzet tot € 10 terug in de vorm van een free bet. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is een email sturen naar play@redkings.com. Je kunt je free bet vervolgens inzetten op duel(s) en odd naar keuze en de winst is voorwaardenvrij voor jou.

Voorbeeld

Je maakt een account aan en stort een bedrag van bijvoorbeeld € 10 met Bonus Code rfb10. Je plaats een weddenschap van € 10 op een quotering van 1.80 en verliest de weddenschap. Je mailt play@redkings.com en ontvang hierna een € 10 Free Bet. Je speelt de Free Bet op een odd van 2.50 en wint. BetRedKings betaalt je dan € 15 uit.

Conclusie

De BetRedKings Bonus is met € 10 klein in haar soort. Het is echter altijd prettig als je eerste weddenschap risicovrij is. Ook is het fijn dat er geen sprake is van een minimum quotering. Het enige dat jammer is, is wanneer je je eerste weddenschap wint, je geen bonusvoordeel opdoet. Wij waarderen de bonus met 3 sterren.