weddenbonus nieuws

Pak tot 80% extra met Combi Bets bij BetRebels!

Het spelen van combinatieweddenschappen is enorm populair. Dit omdat je met een beperkte inzet een enorme winst kunt boeken. Deze enorme winst kan nu nóg groter worden door als Nederlander of Belg je combi bets bij BetRebels te spelen. Zij geven namelijk een winstverhoging tot maar liefst 80% op winnende combi bets! Daarnaast bieden ze ook nog een mooie 50% tot € 100 welkomstbonus. Beide promoties en bookmaker BetRebels bespreken we verder in dit artikel.

Start met 50% tot € 100 nieuwe klanten bonus!

  • Klik op een van de BetRebels aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Stuur een mail naar bonus@betrebels.com en ontvang unieke bonus code.
  • Ga naar account, historie, bonus, vul code in en krijg 50% bonus tot € 100.
  • Zet stortings- en bonusbedrag 5x in op 1.75(+) odds binnen 90 dagen tijd.

 

Plaats combinatie bets en ontvang tot 80% extra!

Met bovenstaande BetRebels Bonus is een aanmelding zeker de moeite waard. Wat een aanmelding nog meer de moeite waard maakt is dat je bij het plaatsen van combinatieweddenschappen tot 80% extra winst maakt. Afhankelijk van uit hoeveel selecties je combi bet bestaat, ontvang je een extra percentage winst. Het percentage kun je aflezen in onderstaande tabel. Je extra winst is niet aan bonus voorwaarden verbonden. De minimum odd vind je ook in de tabel en de maximale extra winst die je kunt maken is € 3.500!

 

BetRebels Aanbieding
© BetRebels

 

Enorm Groot Wedden Aanbod bij BetRebels!

Met 20 verschillende sporten is het aanbod van Bookmaker BetRebels gemiddeld. Wat echter bovengemiddeld is, is dat je bij bijvoorbeeld Voetbal Bet wedstrijden maar liefst op meer dan 400 verschillende selecties kunt inzetten. Ook is het fijn dat er regelmatig promoties zijn. Met verschillende stortings- en uitbetalingsmethodes en een klantenservice die zowel via mail, telefoon, live chat als Skype bereikbaar is zijn de randvoorwaarden verder ook uitstekend. Genoeg redenen om je aan te melden!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Black Friday bij 1xBet - Pak € 100 aan gratis wedtegoed!
volgend artikel
Benut exclusieve 1xBet PromoCode en pak 100% tot € 130!