BetRebels Bonus

BetRebels Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 150
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
5 x eerste storting + 5 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.75
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.4

BetRebels Bonus details

Opgelet: BetRebels is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

BetRebels biedt Nederlanders een stortingsbonus van 100% tot € 150. Je speelt je bonus vrij door je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op quoteringen van 1.75 of hoger. In totaal heb je hier 90 dagen de tijd voor. Je kunt zowel kiezen voor pre-match als live weddenschappen en alle type weddenschappen zijn toegestaan. Een prima stortingsbonus met flexibele bonus voorwaarden!

Voordelen & nadelen

  • Hoog Bonusbedrag
  • Prima rondspeel quotering van 1.75
  • Lange rondspeel duur van 90 dagen

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen

Geldig t/m:

30-09-2021

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

BetRebels biedt een BetRebels Stortingsbonus van 100% tot € 150 aan. Storten kan vanaf € 10 en o.a. met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Na je storting kun je een mailtje sturen naar bonus@betrebels.com met als onderwerp ´bonus of first deposit´. Hierna stuurt BetRebels je een code toe die je kunt invoegen in je account bij ´History´ en vervolgens ´Bonus´. Je ontvangt hierna automatisch je bonus en hebt 90 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op odds van 1.75 of hoger.

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 150 en ontvangt hierdoor € 150 aan bonus. Je dient nu je stortingsbedrag 5x (= € 750) + je bonusbedrag 5x (= € 750) in te zetten op odds van 1.75 of hoger. Als je in totaal deze € 1.500 rondspeelt binnen 90 dagen heb je aan de bonus voorwaarden voldaan en is je bonusgeld omgezet in echt geld.

Conclusie

Met € 150 is de BetRebels qua bonusbedrag van prima hoogte. Het bonuspercentage van 100% is ook heel goedn zeker door de flexibele rondspeelvoorwaarden van 5x je storting en 5x je bonus inzetten. De rondspeelduur van 90 dagen en odd van 1.75 is ook alleszins fair waardoor een hoge score verdiend is.

Nieuws 🚨

Wedden op League of Legends deze week
PSV in Oostenrijk tegen LASK voor Europa League