BetRebels Bonus – eerste stortingsbonus

BetRebels biedt Nederlanders en Belgen een stortingsbonus van 50% tot € 100. Je speelt je bonus vrij door je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op quoteringen van 1.75 of hoger. In totaal heb je hier 90 dagen de tijd voor. Je kunt zowel kiezen voor pre-match als live weddenschappen en alle type weddenschappen zijn toegestaan. Een prima stortingsbonus met flexibele bonus voorwaarden!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

BetRebels biedt een BetRebels Stortingsbonus van 50% tot € 100 aan. Storten kan vanaf € 10 en o.a. met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Na je storting kun je een mailtje sturen naar bonus@betrebels.com met als onderwerp ´bonus of first deposit´. Hierna stuurt BetRebels je een code toe die je kunt invoegen in je account bij ´History´ en vervolgens ´Bonus´. Je ontvangt hierna automatisch je bonus en hebt 90 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op odds van 1.75 of hoger.

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen

Laagste quotering

1.75

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Met € 100 is de BetRebels qua bonusbedrag van prima hoogte. Het bonuspercentage van 50% is helaas wat minder maar dit wordt goed gemaakt door de flexibele rondspeelvoorwaarden van 5x je storting en 5x je bonus inzetten. De rondspeelduur van 90 dagen en odd van 1.75 is ook alleszins fair waardoor een score van 4 punten verdiend is.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog Bonusbedrag
  • Prima rondspeel quotering van 1.75
  • Lange rondspeel duur van 90 dagen
  • Bonuspercentage is 50%

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 200 en ontvangt hierdoor € 100 aan bonus. Je dient nu je stortingsbedrag 5x (= € 1.000) + je bonusbedrag 5x (= € 500) in te zetten op odds van 1.75 of hoger. Als je in totaal deze € 1.500 rondspeelt binnen 90 dagen heb je aan de bonus voorwaarden voldaan en is je bonusgeld omgezet in echt geld.

Verkrijg de bonus in drie stappen