Betive Review & Ervaringen

Belangrijke info

Opgelet: Betive is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Je kent misschien al andere online bookmakers die gebruik maken van het “Pay & Play” systeem. Indien dit niet zo het geval is leggen we dit eerst even uit.

Deze bookies werken uitsluitend via het betaalmiddel Trustly, dat eigenlijk een beetje net hetzelfde als iDEAL werkt. Je logt in je account via je bankgegevens, dus vanaf het moment je een storting maakt… heb je meteen ook een account dat via je bank ook nog eens automatisch geverifieerd wordt!

Een verificatieproces is dus niet nodig!

Betive bonus


© Betive – 250 euro bonus

Hoe een account aanmaken bij Betive?

Dit is dus het grootste detail dat verschilt van andere merken. Bij Betive maak je geen traditioneel account aan via een email/gebruikersnaam. Alles gebeurt automatisch nadat je een eerste storting via je Trustly (bankrekening) hebt gemaakt.

Makkelijk dus, als je één van de volgende bankrekeningen hebt:

Fastbet Trustly opties

Heb je deze banken niet? Dan kan je dus helaas niet storten bij deze site.

Voordelen:

  • Automatisch maak je een account aan
  • geen wachtwoord nodig
  • Geen verificatie nodig
  • Super snel betalen en uitbetalen
  • Super veilig

Hoe goed is Betive?

We kijken even naar de bookmaker bonus en kunnen eerlijk zeggen dat deze vrij goed is. Andere belangrijke zaken zoals de sterkte van de odds, het aantal competities waarop je kan wedden zitten ook allemaal goed.

Enkele andere details nog?

Het aantal selecties zit ook dik in orde. Per wedstrijd heb je meer dan genoeg keuze om de juiste weddenschap te vinden.

Hoe zit het met de klantendienst?

Momenteel is er enkel ofwel een livechat, ofwel een email. Deze klantenservice kan je bereiken op het adres support@betive.com.

Deze service is ook 24/7 beschikbaar.

Wat voor promoties bestaan er buiten de welkomstbonus?

Jammer genoeg vonden wij geen enkele andere promotie op de website, dit is wel een beetje teleurstellend.