Belangrijke Informatie

Wij promoten enkel bookmakers met een landelijke licentie. In Nederland heeft enkel TOTO momenteel een licentie. Vanaf 1 oktober komen er meerdere bookmakers met Nederlandse licenties bij.

 

De 10Bet Bonus was beschikbaar tot 16-05-2016. Kijk op de 10Bet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Betive Bonus

Bonus details

Bij de eerste storting bij online bookmaker 10Bet ontvangen Nederlanders een stortingsbonus van 50% tot een maximum van maar liefst € 200. Om gebruik te maken van deze bonus geef je bij het storten de actiecode FD200 in. Voordat je het bonusbedrag kan laten uitbetalen, dien je de eerste storting en het bonusbedrag vijf keer rond spelen. Daarbij kun je weddenschappen plaatsen op voetbal of andere sporten met een quotering van minimaal 1.60. Het maakt hierbij niet uit wat voor een type weddenschap dit is. Daarnaast heb je 90 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen! meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 200

Min. storting

€ 15

Bonus code

FD200

Rondspeel voorwaarden

5 x eerste storting + 5 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen na eerste storting

Laagste quotering

1.60

Voorwaarden voor uitbetaling

Na je inschrijving ontvang je een bonus van maximaal € 200. Om gebruik te maken van de bonus geef je de bonuscode FD200 in in het online formulier. Er wordt 50% bonus op je eerste storting verleend. Dit betekent dus als je € 400 op je nieuwe speelrekening stort je het maximale bedrag van € 200 ontvangt. Daarna dien je de eerste storting en het bonusbedrag binnen 90 dagen 5 keer rond te spelen door online te wedden op voetbal en/of andere sporten. Per afgesloten weddenschap telt 50% van je inzet mee voor het vrijspelen van je bonus. De minimum quotering bij het rondspelen is 1.60 en alle mogelijke weddenschappen gelden. Storten bij 10Bet kan nu gemakkelijk en snel met onder andere Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard of een bankoverschrijving. meer minder

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

16-05-2016

Voorbeeld

Na je inschrijving bij 10Bet stort je bijvoorbeeld € 400 op je rekening. Vergeet niet om de promotiecode FD200 in te voeren. Je ontvangt meteen je € 200 bonus. De eerste storting en het bonusbedrag moet je nu vijf keer rondspelen. Als je de bonus dus wil laten uitbetalen, moet je minstens 5 x € 600 (€ 400 eerste storting + € 200 bonus) = € 3.000 spelen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximaal bonusbedrag
  • Quoteringen vanaf 1,60 volstaan al
  • 90 dagen bonus vrijspeeltijd
  • Relatief hoog bedrag rondspelen

Conclusie

Met een maximum bonusbedrag van € 200 is de 10Bet bonus bovengemiddeld hoog. Ook het bonuspercentage van 50% is prima. Tevens is het rondspelen van 5x je stortingsbedrag en 5x je bonusbedrag goed haalbaar en je hebt hiervoor maar liefst 90 dagen de tijd! Een groot voordeel is ook dat al je weddenschappen gelden met een quotering van 1.60 of hoger reeds gelden. Het maakt hierbij niet uit of je pre-match of live speelt en wat voor type weddenschap je kiest. De 18Bet bonus krijgt van ons dan ook 4 sterren! meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA)

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Maak een account aan op www.10bet.com.
2
Stort nu minimaal €15,- op je 10Bet account.
3
Nadat je je eerste inzet hebt geplaatst op een sportweddenschap wordt de 10Bet bonus meteen op je rekening gestort.

Betive Review & Ervaringen

Je kent misschien al andere online bookmakers die gebruik maken van het “Pay & Play” systeem. Indien dit niet zo het geval is leggen we dit eerst even uit.

Deze bookies werken uitsluitend via het betaalmiddel Trustly, dat eigenlijk een beetje net hetzelfde als iDEAL werkt. Je logt in je account via je bankgegevens, dus vanaf het moment je een storting maakt… heb je meteen ook een account dat via je bank ook nog eens automatisch geverifieerd wordt!

 

Een verificatieproces is dus niet nodig!

Betive bonus
© Betive – 250 euro bonus

 

Hoe een account aanmaken bij Betive?

Dit is dus het grootste detail dat verschilt van andere merken. Bij Betive maak je geen traditioneel account aan via een email/gebruikersnaam. Alles gebeurt automatisch nadat je een eerste storting via je Trustly (bankrekening) hebt gemaakt.

Makkelijk dus, als je één van de volgende bankrekeningen hebt:

 

Fastbet Trustly opties

 

Heb je deze banken niet? Dan kan je dus helaas niet storten bij deze site.

Voordelen:

  • Automatisch maak je een account aan
  • geen wachtwoord nodig
  • Geen verificatie nodig
  • Super snel betalen en uitbetalen
  • Super veilig

 

Hoe goed is Betive?

We kijken even naar de bookmaker bonus en kunnen eerlijk zeggen dat deze vrij goed is. Andere belangrijke zaken zoals de sterkte van de odds, het aantal competities waarop je kan wedden zitten ook allemaal goed.

 

Enkele andere details nog?

Het aantal selecties zit ook dik in orde. Per wedstrijd heb je meer dan genoeg keuze om de juiste weddenschap te vinden.

 

Hoe zit het met de klantendienst?

Momenteel is er enkel ofwel een livechat, ofwel een email. Deze klantenservice kan je bereiken op het adres support@betive.com.

Deze service is ook 24/7 beschikbaar.

 

Wat voor promoties bestaan er buiten de welkomstbonus?

Jammer genoeg vonden wij geen enkele andere promotie op de website, dit is wel een beetje teleurstellend.

Conclusie Betive

Al bij al kunnen we besluiten dat Betive een heel goede bookmaker is. Ze scoren punten in diverse categorieen en hebben dus niet echt één groot pluspunt, maar vele kleinere pluspunten.

De odds zijn heel goed met marges van rond de 4-5%, het aantal sporten is ook prima, en zelfs selecties per event zit dik in orde.

Als we het hebben over de bonus, dan zijn we ook meteen dik tevreden. Heel fijne rondspeelvoorwaarden die makkelijk te realiseren zijn. Kort samengevat, Betive is een topper!