Belangrijke Informatie

Wij promoten enkel bookmakers met een landelijke licentie. In Nederland heeft enkel TOTO momenteel een licentie. Vanaf 1 september komen er meerdere bookmakers met Nederlandse licenties bij.

 

Betiton Bonus

Bonus details

De Betiton bonus biedt elke Nederlander meteen een 10 euro freebet aan! Stort minimum 10 euro, en speel 15 euro rond op odds van 2.00 binnen de 14 dagen. Ben je hiermee klaar? Dan krijg je meteen een 10 euro freebet die je meteen kan inzetten op odds van 1.80. De winst uit deze gratis weddenschap is meteen cash, en kan je uitbetalen. Geen moeilijke rondspeelvoorwaarden dus, gewoon 1 keer 15 euro inzetten en klaar! meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 10

Min. storting

€ 10

Betaalmethodes voor bonus

Mastercard Skrill NETELLER

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

1 x 15 euro inzetten @ 2.00
Freebet @ 1.80 inzetten

Laagste quotering

2.00

Voorwaarden voor uitbetaling

Deze tien euro kan dus heel makkelijk verdiend worden door even minstens 10 euro te storten. Let wel op dat je voor 15 euro moet rondspelen op quoteringen van 2.00, je kan dus voor de veiligheid best gewoon 15 euro storten. PayPal, Neteller & Skrill stortingen kunnen helaas niet genieten van de bonus. Kies dus voor een kredietkaart of Maestro. Wanneer je dit geld hebt rondgespeeld, krijg je een freebet die je enkel mag inzetten op odds van 1.80, de winst hieruit is meteen cash. meer minder

Tips

Stortingen met Neteller, Skrill & PayPal tellen helaas niet mee voor je freebet. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

01-01-2024

Voorbeeld

Voorbeeld: Stort minstens 10 euro, speel dit rond voor 15 euro in totaal, met odds van 2.00 binnen de 14 dagen. Nu krijg je een freebet die je kan inzetten op 1.80 odds, ook binnen de twee weken. De winsten uit deze gratis weddenschap zijn meteen cash. meer minder

Voordelen & nadelen

 • Goede rondspeelvoorwaarden
 • Mogelijke verdubbeling storting
 • Klein bedrag

Conclusie

Deze bonus is dus zeker een geweldige gratis weddenschap. Een heel makkelijke 10 euro freebet staat dus netjes op jou te wachten bij Betiton. In vergelijking met traditionele bonussen zijn deze rondspeelvoorwaarden super gemakkelijk. Zelfs de 14 dagen tijd die je krijgt om even 15 euro rond te spelen is heel genereus. 2.00 odds om je originele 15 euro mee rond te spelen is misschien een beetje hoog, maar 15 euro is ook een redelijk klein bedrag. meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA)

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Meld je aan bij Betiton via onze link.
2
Vul al je persoonlijke gegevens in via het registratie formulier.
3
Stort minstens 10 euro en zet die voor 15 euro in totaal in, op odds van 2.00. Wanneer je hier klaar mee bent, krijg je een freebet van 10 euro.

Betiton Review & Ervaringen

Wil je kennis maken met Betiton zonder hiervoor veel geld te moeten riskeren? Dit kan dankzij hun geweldige gratis weddenschappen bonus! Net zoals bij alle andere bookmakers gaan we ook nog even de kwaliteit van deze bet site bespreken.

Je vindt meteen een antwoord op al je vragen: Hoe betrouwbaar is Betiton? Hoe goed zijn de odds? Wat voor andere promoties zijn er beschikbaar op de site?

Betiton heeft relatief weinig stortingsmethodes

De middelen waarmee je kan gaan storten zijn wat gelimiteerd. Van iDEAL & Trustly is er bijvoorbeeld al geen sprake, en ook crypto is niet mogelijk. Wat kan er dan wel gebruikt worden?

 

Betiton lijst met stortingsmethodes
© Betiton

 Gelukkig zijn er nog genoeg andere middelen om mee te storten. Je ziet bijvoorbeeld Neteller, Skrill & Paypal al meteen terug. De volledige lijst vind je hieronder meteen:

 • Neteller
 • Skrill
 • PayPal
 • Maestro
 • Visa
 • Mastercard
 • Paysafe

Let wel op dat je met zowel Neteller, Skrill als ook Paysafe geen bonus kan ontvangen. Hoewel het een beetje vervelend is om minder middelen beschikbaar te hebben, als je voornamelijk met visa/mastercard stort dan is dit geen probleem.

Account aanmaken bij Betiton

Een registratie vervolledigen bij Betiton is dus heel simpel. Eerst kan je via onze knop rechtstreeks naar hun website gaan. Daarna klik je op de grote “Play Now” knop. Nu kom je meteen in het registratieformulier terecht. De wit op zwarte achtergrond is misschien een beetje vervelend, maar het proces is toch nog eenvoudig genoeg.

 

Zo kan je een account aanmaken bij Betiton (voorbeeld)
© Betiton

Kies dus een gebruikersnaam, email & wachtwoord, en klik op ‘next’. In het volgende kadertje zal je dus ook nog snel je persoonsgegevens zowel als adres moeten ingeven. Uiteraard is dit verplicht om dit correct te doen, zoals bij elke andere legale bookmaker. Let dus 2 minute goed op, om vertragingen te vermijden bij uitbetalingen.

Betiton Promoties

Er bestaat niet enkel de freebet promo, hoewel er niet veel andere aanbiedingen zijn. Een andere mooie optie is bijvoorbeeld de combo booster waar je 77% extra winst kan krijgen via multi bets. Hoe meer weddenschappen je kiest, hoe hoger de winstverhoging!

Een andere mooie functie is de ‘cash out’ mogelijkheid. Ben je momenteel je bet aan het winnen, maar de wedstrijd is nog bezig? Je kan makkelijk vroegtijdig uitcashen om je winst te boeken. Het nadeel hiervan is wel dat je een beetje van je winst opgeeft in ruil voor veiligheid. Gebruik deze dus naar je wensen, en je risicoprofiel.

Verder valt er eigenlijk niets bijzonders te zien. Het promotionele aanbod is dus een beetje triest, maar goed, er zijn nog andere punten.

Betiton Wedden aanbod

Wil je wedden bij Betiton, dan zit je meteen goed. Met rond de 40 sporten kan je genoeg individuele disciplines vinden om elke dag te kunnen wedden met genoeg keuze. Ook per wedstrijd op voetbal, zit je te kijken tegen 130 individuele selecties. Zit goed dus!

Als we even kijken naar de marges op voetbal dan zijn we niet echt tevreden, maar ook niet super teleurgesteld. Met bookmaker marges rond de 6% zitten ze toch nog in de middenmoot van alle betting sites. We zouden deze graag nog een beetje naar beneden willen zien gaan, richting 5% om echt concurrentie aan te bieden met de top sites.

Betiton Mobiel

Een mobiele Betiton app is er spijtig genoeg niet, hoewel deze site goed functioneert via eender welk apparaat. We kijken even naar de mobiele versie:

 

Betiton mobiele website
© Betiton

Die mobiele site werkt zoals je kan zien dus perfect. Heel overzichtelijk vind je alle weddenschappen handig terug zonder veel moeite.

 

Als we even naar een individuele match kijken om een betslip te zien, dan krijgen we dit:

 

Een wedformulier bij Betiton
© Betiton

Ook dit werkt perfect, waardoor we dus met zekerheid kunnen constateren dat mobiel wedden bij Betiton heel makkelijk werkt.

Betiton Klantenservice

Wil je contact opnemen met Betiton? Dit kan via deze drie middelen:

 1. Email: support@betiton.com
 2. Live chat: 24/7
 3. FAQ gedeelte: Geen contact, maar wel handig

Van een telefoonnummer is momenteel nog geen sprake, wat jammer is. Toch zijn we redelijk tevreden met de prestaties van hun klantenservice tot dusver. Altijd binnen de minuut antwoord op de live chat en bijna niets op aan te merken.

Betiton Conclusie?

Zeker een goede site om bij te gaan wedden, misschien is Betiton niet de beste bookmaker van Nederland, maar dat hoeft ook niet. Als je graag nieuwe bonussen uitprobeert dan biedt Betiton met hun freebet promo al één van de makkelijkste te rondspelen aanbiedingen op de markt. Verder kunnen hun odds marges iets beter (6%), maar liggen deze nog relatief goed.

Betaalmethodes kunnen ook iets beter, iDEAL & Trustly zijn afwezig zowel als crypto. Stort je graag met kredietkaarten dan is dit ook gewoon geen probeem. Als laatste punt, werkt de mobiele site van Betiton fantastisch goed, hoewel er momenteel zelfs nog geen app is.

Wil je ook eens Betiton uitproberen? Registreren kan via onze link!