Bethard Bonus

Bethard Bonus

Eerste stortingsbonus
Maximum bonusbedrag
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
7 x eerste storting + 7 x bonus rondspelen
Min. quotering
2.00
Rating
7.7

Bonus details️

BetHard biedt nieuwe klanten uit Nederland een welkomstbonus van 100% tot € 100. Je ontvangt je bonus direct na je eerste storting en kunt deze binnen 30 dagen vrijspelen. Vrijspelen gaat door je stortings- en bonusbedrag 7x in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger. Je kunt weddenschappen spelen op alle evenementen naar keuze! Echt één van de betere betting sites!

Voordelen & nadelen

  • Goed bonusbedrag
  • Goed bonuspercentage
  • Relatief flexibele inzet voorwaarden
  • Stortingen met Neteller/Skrill/PaySafeCard komen niet in aanmerking voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

31-10-2016

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

De BetHard Bonus is een stortingsbonus van 100% met een maximum van € 100. Storten kan vanaf € 10 en onder andere met Visa/MasterCard, Trumply en Zimpel. Stortingen met Neteller, Skrill and PaySafeCard komen helaas niet in aanmerking voor de bonus. Door het inzetten van 7x je stortings- en bonusbedrag binnen 30 dagen speel je de gehele bonus vrij. Alle weddenschappen op quoteringen van 2.00 of hoger tellen mee voor het vrijspelen.

Voorbeeld

Stort een bedrag van bijvoorbeeld € 100 en je ontvangt direct € 100 bonus. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je stortingsbedrag 7x (€ 700) en bonusbedrag 7x (€ 700) in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger. Al je weddenschappen tellen mee voor het vrijspelen.

Conclusie

Met 100% en 100 euro is de BetHard Welkomstbonus prima qua bedrag. Ook de rondspeel quotering van 2.00 is redelijk, zeker omdat ook bijvoorbeeld combinatieweddenschappen met een totaalquotering van 2.00+ meetellen. Helaas zijn stortingen met Neteller, Skrill en PaySafeCard niet toereikend om van de bonus te profiteren. Je kunt echter storten met bijvoorbeeld Visa/Mastercard en we geven de bonus dan ook 4 sterren.