Bethard Bonus

Bethard Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
7 x eerste storting + 7 x bonus rondspelen
Min. quotering
2.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
7.7

Bethard Bonus details

Opgelet: Bethard is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

BetHard biedt nieuwe klanten uit andere landen een welkomstbonus van 100% tot € 100. Je ontvangt je bonus direct na je eerste storting en kunt deze binnen 30 dagen vrijspelen. Vrijspelen gaat door je stortings- en bonusbedrag 7x in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger. Je kunt weddenschappen spelen op alle evenementen naar keuze! Echt één van de betere betting sites!

Voordelen & nadelen

  • Goed bonusbedrag
  • Goed bonuspercentage
  • Relatief flexibele inzet voorwaarden
  • Stortingen met Neteller/Skrill/PaySafeCard komen niet in aanmerking voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

31-10-2016

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

De BetHard Bonus is een stortingsbonus van 100% met een maximum van € 100. Storten kan vanaf € 10 en onder andere met Visa/MasterCard, Trumply en Zimpel. Stortingen met Neteller, Skrill and PaySafeCard komen helaas niet in aanmerking voor de bonus. Door het inzetten van 7x je stortings- en bonusbedrag binnen 30 dagen speel je de gehele bonus vrij. Alle weddenschappen op quoteringen van 2.00 of hoger tellen mee voor het vrijspelen.

Voorbeeld

Stort een bedrag van bijvoorbeeld € 100 en je ontvangt direct € 100 bonus. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je stortingsbedrag 7x (€ 700) en bonusbedrag 7x (€ 700) in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger. Al je weddenschappen tellen mee voor het vrijspelen.

Conclusie

Met 100% en 100 euro is de BetHard Welkomstbonus prima qua bedrag. Ook de rondspeel quotering van 2.00 is redelijk, zeker omdat ook bijvoorbeeld combinatieweddenschappen met een totaalquotering van 2.00+ meetellen. Helaas zijn stortingen met Neteller, Skrill en PaySafeCard niet toereikend om van de bonus te profiteren. Je kunt echter storten met bijvoorbeeld Visa/Mastercard en we geven de bonus dan ook 4 sterren.