Belangrijke Informatie

BetHard accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

De Bethard Bonus was beschikbaar tot 31-10-2016. Kijk op de Bethard pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

BetHard Bonus & Review

BetHard biedt nieuwe klanten uit Nederland een welkomstbonus van 100% tot € 100. Je ontvangt je bonus direct na je eerste storting en kunt deze binnen 30 dagen vrijspelen. Vrijspelen gaat door je stortings- en bonusbedrag 7x in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger. Je kunt weddenschappen spelen op alle evenementen naar keuze!

Bonus details

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De BetHard Bonus is een stortingsbonus van 100% met een maximum van € 100. Storten kan vanaf € 10 en onder andere met Visa/MasterCard, Trumply en Zimpel. Stortingen met Neteller, Skrill and PaySafeCard komen helaas niet in aanmerking voor de bonus. Door het inzetten van 7x je stortings- en bonusbedrag binnen 30 dagen speel je de gehele bonus vrij. Alle weddenschappen op quoteringen van 2.00 of hoger tellen mee voor het vrijspelen.

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

2.00

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

31-10-2016

Conclusie

Met 100% en 100 euro is de BetHard Welkomstbonus prima qua bedrag. Ook de rondspeel quotering van 2.00 is redelijk, zeker omdat ook bijvoorbeeld combinatieweddenschappen met een totaalquotering van 2.00+ meetellen. Helaas zijn stortingen met Neteller, Skrill en PaySafeCard niet toereikend om van de bonus te profiteren. Je kunt echter storten met bijvoorbeeld Visa/Mastercard en we geven de bonus dan ook 4 sterren.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Goed bonusbedrag
  • Goed bonuspercentage
  • Relatief flexibele inzet voorwaarden
  • Stortingen met Neteller/Skrill/PaySafeCard komen niet in aanmerking voor bonus

Voorbeeld

Stort een bedrag van bijvoorbeeld € 100 en je ontvangt direct € 100 bonus. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je stortingsbedrag 7x (€ 700) en bonusbedrag 7x (€ 700) in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger. Al je weddenschappen tellen mee voor het vrijspelen.

Verkrijg de bonus in drie stappen