Betfred update

Hoewel Betfred heel bekend is om het sponsoren van Darts & snooker toernooien, accepteren deze helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Zoek je een perfect alternatief? Kies dan uit onze beste bookies lijst voor het beste legale alternatief.

Betfred
© Betfred

Betfred Ervaringen & Review

Betfred bestaat sinds 1967 en is ontstaan uit een klein gokkantoor dichtbij Manchester in de UK. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een van de bekendste UK bookmakers in de hele wereld. Naast verscheidene kantoren in de UK en Ierland, staan ze ook sinds 2003 online. Ze zijn de grootste sponsor van de UK racing en exclusieve sponsor van zowel de Schotse Beker (Betfred Cup) als van het Wereldkampioenschap snooker (Betfred World Championship). Naast hun sportweddenschappen, paardenrennen, poker, bingo, lotto, bieden ze ook een ruim assortiment van casino games aan. Helaas aanvaarden ze geen spelers uit België en Nederland meer. Daarom raden we deze wedders een andere bookmaker aan. Klik hieronder voor een overzicht van de beschikbare promoties en bookmakers.

Betfred Account Aanmaken en Betfred Geld Storten

Wedders uit de Lage Landen kunnen helaas geen account aanmaken en een bonus selecteren op Betfred. Voor spelers uit andere landen kan je je wel registreren via de “Sign-up now”. Daar kan je de lijst invullen met gevraagde gegevens en de boxen aanvinken om akkoord te gaan met de voorwaarden. Wil je geld storten, dan kan dat via de volgende opties: Mastercard, Visa, Maestro, PayPal, Neteller, Skrill en Paysafecard. Alle niet-UK gokkers zullen hun account eerst moeten verifiëren voordat een uitbetaling mogelijk is. Dit kan simpelweg door een document te uploaden. Zodra dit gebeurd is, kan je een uitbetaling laten doen, via dezelfde manier als waarop je gestort hebt.

Betfred Bonus en Betfred Promoties

Betfred heeft verschillende promoties en aanbiedingen. Deze variëren naargelang het spel dat je graag speelt of gokt. Wil je enkel de Sportsbook promoties? Dan heb je al snel meer dan 15 verschillende bonussen. Laten we de welkomstbonus even kort toelichten. Als je 10 £ of meer inzet op een single of meerdere wedstrijden, met een quotering van hoger dan 2.00, dan krijg je 30 £ extra als Free Bet. Deze Free Bet verdwijnt wel al na 7 dagen.

Betfred Wedden en Betfred Quoteringen

Betfred heeft een heel ruim assortiment van weddenschappen en sporten. Zo zijn er de traditionele sporten zoals voetbal, basketbal, tennis, .. maar ook wedden op politiek of tv shows is mogelijk. De noteringen zijn heel aantrekkelijk en liggen boven het gemiddelde van de andere bookmakers. Het CashOut aanbod is een extra surplus voor Betfred. Volg de wedstrijd live en cash out wanneer het voor jou het voordeligst is!

Betfred Mobiel Wedden en Betfred Klantenservice

De mobiele app van Betfred kan je downloaden voor al hun verschillende assortimenten. De app is beschikbaar in iOS en Android en biedt tevens een Betfred Livestream aan voor voetbalwedstrijden, tennis, basketbal en andere populaire sporten. Daarnaast kan je ook de Betfred app downloaden voor de Apple Watch. De Betfred customer support afdeling is bereikbaar via live chat, telefoon of email en de ondersteuning is 24/7 en dit het hele jaar door.

Betfred Review – Conclusie o.b.v. Betfred Ervaringen

De website Betfred is gemakkelijk te gebruiken en het assortiment is heel ruim. De meeste klanten komen uit de UK en Ierland, en daarop richt Betfred zich voornamelijk. De vele promoties, hoge noteringen en speciale weddenschappen maken van Betfred een hele goed bookmaker die helaas geen klanten uit België of Nederland aanvaardt. Zolang Betfred niet actief is op deze markten, raden we aan om een kijkje te nemen op deze onderstaande banners. We zijn er zeker van, dat je hieronder je keuze zal vinden.