15:39 uur

BetFIRST trekt aandacht met aantal nieuwe promoties

Met het einde van de zomer in zicht zijn de bookmakers bezig aan een gevecht: Wie biedt de beste promoties aan? Elke week zijn er tal van nieuwe promoties te vinden op de sites van de grote bookmakers, en wij hebben ze hier allemaal!

 

Met de US Open wordt er een van de meest geanticipeerde toernooien van het jaar gespeeld. Een clash van de titanen, en de voortzetting van de ´´Grand Slam´´ dit jaar. Vorig jaar zagen de kijkers respectievelijk Andy Murray en Serena Williams winnen, en er wordt al volop gespeculeerd, wie er dit jaar aan de beurt zal zijn.

 

Tot 8 september heb je de kans om gratis weddenschappen ter hoogte van 20 euro te winnen. Daarnaast maak je ook kans op een HD Amazon tablet. Wij vertellen je, hoe deze promotie functioneert:

 

Ten eerste moet je je deelname bevestigen door hier te klikken. Daarna heb je de kans om enkelvoudige weddenschappen te plaatsen aan een minimale waarde van 5 euro. Let wel op: Deze weddenschappen moeten aan een quotering van tenminste 1.70 voldoen. Elke keer als je drie van deze enkelvoudige weddenschappen ter hoogte van tenminste 5 euro plaatst aan een quotering van tenminste 1,70 krijg je een bonus van 5 euro door betFIRST.

 

Deze bonus krijg je ook telkens als je 2 gecombineerde weddenschappen met een minimale waarde van 5 euro aan een quotering van tenminste 3,00 plaatst.

 

Op deze manier kun je maximaal 4×5 = 20 euro aan gratis weddenschappen winnen. Belangrijk: Alle inzetten tellen mee, je kan dus ook winnen als jouw weddenschap verliest. Let ook op de voorwaarden van deze promotie! Zo kan deze promotie bijvoorbeeld niet gecumuleerd worden met het welkomstaanbod. Ook is het niet mogelijk om systeemweddenschappen, geannuleerde weddenschappen of weddenschappen die met een bonus geplaatst werden voor deze promotie aan te rekenen.

 

In het geval dat je een bonus wint, wordt deze meteen na afloop van de promotie op je account bijgeschreven. Hier is echter belangrijk, dat je hem minstens een keer moet inzetten, voordat deze bonus uitbetaald wordt. Hierbij moet de quotering tenminste 1,70 bedragen. De meest succesvolle spelers maken ook nog kans op een HD Amazon tablet. Een tablet en 20 euro aan gratis weddenschappen?

 

De keuze is snel gemaakt- wed nu!