weddenbonus nieuws

Voorspel gratis 3x uitslag Jupiler Pro League en win € 5.000

Nederlanders en Belgen opgelet. Je profiteert alleen vandaag nog van de geweldige BetFIRST Super 3 Promo. Voorspel gratis 3 correct scores van de Jupiler Pro League en win € 5.000 als jij ze alle drie correct hebt! Zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Nieuwe klanten profiteren daarnaast ook nog eens van een van de beste bonus die nu beschikbaar is, € 110 risicovrij wedden!
 

Hoe maak ik kans op de € 5.000 Jackpot?

  • Meld je via een van de bonus banners op deze site aan bij BetFIRST of log in.
  • Plaats een  € 5+ weddenschap op de Jupiler Pro League van dit weekend.
  • Ga naar de Promo Pagina, klik op Super 3 Actie en vul je voorspelling in.
  • Alle 3 de correct scores correct voorspeld? Je wint de jackpot van € 5.000!
  • 2 resultaten goed en geen winnaar? Dan ontvang je alsnog gratis € 10!

 

BetFIRST Super 3 © BetFIRST

 

Nieuw bij BetFIRST? Wed maar liefst € 110 risicovrij!

Via bovenstaande actie maak je een goede kans op het winnen van € 5.000. Waar je jezelf sowieso van kunt verzekeren is een € 100 risicovrije weddenschap door de BetFIRST Bonus. Gaat je eerste weddenschap verloren? Dan betaalt BetFIRST jouw inzet tot € 100 terug! Dit bedrag hoef je slechts 1x in te zetten op een 1.20 odd om erna vrij te kunnen uitbetalen of in te zetten. Daarnaast is door de BetFIRST Mobiel Bonus ook je eerste mobiele weddenschap risicovrij, dit tot een bedrag van € 10. Een dusdanig goede Wed Bonus zul je niet snel tegenkomen en we raden alle Nederlanders en Belgen dan ook aan ervan te profiteren nu het nog kan. Wedden bij BetFIRST kan onder andere met iDeal, Bancontact, Skrill, Neteller en PayPal en aanmelden kan direct gratis via bovenstaande afbeelding of onderstaand.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Vandaag Start Jupiler Pro League - 10.00 odd Club Brugge!
volgend artikel
Wed op de Johan Cruijff Schaal en ontvang € 25 Gratis Bet!