weddenbonus nieuws

BetFirst rapid fire, wed elke minuut

BetFirst brengt live weddenschappen naar een heel nieuw niveau met hun Rapid Fire weddenschappen. Bij deze weddenschappen maak je een weddenschap of er in de volgende vijf minuten gescoord wordt, iemand een kaart krijgt of andere gebeurtenissen tijdens de wedstrijd.

BetFirst rapid fire promo
© by BetFirst

 

Eerste rapid fire weddenschap zonder risico

De eerste rapid fire weddenschap bij BetFirst is zonder risico, want als je verliest dan krijg je je inzet tot 5 euro terug. Geen reden om het niet uit te proberen toch? Stel je voor een team krijgt een penalty, dan kan je dus meteen wedden op een doelpunt!
Je kan op de volgende dingen wedden: goal, corner, doeltrap, inworp, kaart, penalty, of vrije trap. Je kan wedden dat deze dingen in de volgende 1 tot 5 minuten van een live wedstrijd zullen plaatsvinden. Als je wint, dan krijg je je winst direct uitgekeerd, dus je kan de hele wedstrijd door blijven spelen.
Als je wilt deelnemen aan deze actie, dan moet je inloggen bij BetFirst en je via de promotie pagina inschrijven voor de actie. Als je eerste rapid fire weddenschap verliest, dan moet je een mailtje sturen naar support.nl@betfirst.be met als onderwerp “Rapid Fire” en het nummer van de weddenschap.

BetFirst cashback bonus

BetFirst geeft nieuwe klanten ook nog een cashback bonus als je eerste weddenschap niet goed is. Deze actie staat los van de rapid fire actie en je kan niet van beide acties tegelijkertijd profiteren. Lees meer over BetFirst.

Over de auteur

vorig artikel
Geld terug bij één foute voorspelling
volgend artikel
Wed op doelpunten van Barcelona bij Ladbrokes