weddenbonus nieuws

BetFIRST PronoFoot + Promotie – Win met € 1 nu € 15.000!

BetFIRST lanceert met de BetFIRST Prono Foot + Promotie een zeer interessant spel waarbij jij maandelijks kans maakt op een jackpot van € 15.000 en aanvullend een prijzenpakket van meer dan € 3.250! Het enige dat je hoeft te doen is het Mini Rooster van 6 wedstrijden of Super Rooster van 11 wedstrijden juist voorspellen. Wij geven jou alle informatie over deze promotie en de mogelijkheid tot het verkrijgen van 10 gratis roosters!

 

Wat is de BetFIRST Prono Foot + Promotie?

De BetFIRST Pronofoot + Promotie is een spel waarbij jij een rooster van 6 (Mini Rooster) of 11 (Super Rooster) wedstrijden voorspelt. Je kunt kiezen tussen 1 (winst thuisploeg), X (gelijkspel) of 2 (winst uitploeg). Je inzet op een rooster bedraagt € 1 of 1 Rooster Punt en afhankelijk van de hoeveelheid goed voorspelde wedstrijden maak je kans op een jackpot tot € 15.000. Ook kun je ervoor kiezen om in een rooster voor één of meerdere wedstrijden meerdere resultaten te voorspellen. In dat geval wordt je inzet voor elke dubbele of drievoudige voorspelling per wedstrijd met € 1 verhoogd. Graag lichten wij je per Rooster toe wanneer jij wint en wat de te winnen prijzen zijn.

 

BetFIRST Prono Foot +
© BetFIRST

 

Inzetten op 11 wedstrijden in Super Rooster en maak met € 1 kans op € 15.000!

Het rooster dat bestaat uit 11 wedstrijden is het Super Rooster. Je voorspelt het resultaat van 11 wedstrijden met een inzet van € 1. Als je niet zeker bent van een wedstrijd kan je voor die wedstrijd ook 2 of 3 resultaten selecteren. In dat geval is je inzet respectievelijk in totaal € 2 of € 3. Voor meerdere wedstrijden mag je meerdere resultaten selecteren. De totale inzet van alle spelers wordt in een prijzenpot verzameld en verdeeld onder de winnaars. Aanvullend geeft BetFIRST ook nog een jackpot tussen de € 10.000 en € 15.000 weg als jij alle 11 wedstrijden juist voorspelt. Onderstaand vind je de prijsverdeling terug. Als er meerdere spelers zijn die de wedstrijden juist voorspeld hebben wordt de winst verdeeld.

 

BetFIRST Super Rooster
© BetFIRST

 

Inzetten op 6 wedstrijden in Mini Rooster en maak kans op € 3.000 Jackpot!

Het Mini Rooster werkt volgens hetzelfde principe als het Super Rooster. Je voorspelt nu echter de uitslagen van 6 wedstrijden in plaats van 11 wedstrijden. Ook nu kun je kiezen om voor een aantal wedstrijden tweevoudige of drievoudige selecties te maken om je winstkans te vergroten. Voor elke extra selectie zet je € 1 extra in of 1 PronoFoot punt. De totale inzet wordt verdeeld onder de spelers die 5 en 6 wedstrijden juist hebben. Aanvullend is er ook nog een BetFIRST Jackpot voor degene die 6 wedstrijden goed voorspeld. Deze Jackpot start met € 500 en als niemand 6 wedstrijden goed heeft, gaat 20% van de totale inzet in de jackpot die kan oplopen tot € 3000. De prijsverdeling voor het Mini Rooster vind je terug in onderstaande afbeelding.

 

BetFIRST Mini Rooster
© BetFIRST

 

Win als Super- of Mini Rooster winnaar ook nog eens ruim € 3.250 aan cadeaus!

Mocht jij het Super Rooster of Mini Rooster gewonnen hebben met 11 of 6 voorspellingen win je allereerst je gedeelte van de totale inzet en de jackpot. Daarnaast win je echter ook nog eens bij het winnen van het Super Rooster en totaal prijzenpakket van ruim € 3.250. Dit pakket bestaat onder andere uit VIP Voetbalweekend voor 2 personen, een iPhone, een HD Televisie een een Play Station 4. Win je het Mini Rooster dan krijg je een Sport & Bongo Avontuur Bon. Mocht het zo zijn dat er meerdere winnaars zijn wordt het prijzenpakket verdeeld in de vorm van cash geld. Deze prijzen zijn speciaal beschikbare voor de reguliere roosters. Er is ook en EK 2016 Rooster beschikbaar en hiervoor worden nog andere prijzen toegekend! Nieuwe klanten ontvangen bij BetFIRST € 10 aan Prono Foot gratis. Met deze € 10 speel je mee voor de jackpot, om ook aanvullend de prijzen te winnen dien je een storting te hebben uitgevoerd. Storten loont zich nu met € 70 gratis risicovrij wedden!

 

BetFIRST Prono Foot Prijzen
© BetFIRST

 

Aanmelden bij BetFIRST: Krijg € 10 Gratis voor Prono Foot Rooster en wed € 70 risicovrij!

Mocht je nog geen klant zijn bij BetFIRST dan kun je je nu aanmelden meer een zeer interessante promotie. Meld je je aan via weddenbonus.com dan ontvang je allereerst € 10 aan inzet op de Prono Foot Roosters cadeau. Daarnaast profiteer je met de BetFIRST Bonus van een € 60 risicovrij weddenschap. Als je eerste weddenschap verloren gaat, ontvang je door een e-mail te sturen naar support@betfirst.be je inzet tot € 60 zonder voorwaarden terug! Daarnaast geldt dit principe met de BetFIRST Mobiel Bonus ook nog eens voor je eerste Mobiele Weddenschap tot € 10!

 

BetFIRST Bonus © BetFIRST

 

Als je al klant bent bij BetFIRST en enkel informatie over de BetFIRST Prono Foot + Promotie wenste en ook op zoek bent naar een welkomstbonus raden we je aan een kijkje te nemen in ons Bookmaker Bonus Vergelijk. Ben je nog geen klant bij BetFIRST kunnen we je enkel aanraden om je direct te registeren en te genieten van de vele promoties. Zowel Nederlanders als Belgen zijn welkom bij BetFIRST en storten kan onder andere met iDeal en Bancontact / Mister Cash!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
PSV - Ajax: krijg een 25 euro William Hill Free Bet!
volgend artikel
Friendly Matches: € 5 BetVictor freebet bij goalscorer inzet!