weddenbonus nieuws

BetFIRST: Odds power up van de dag tijdens EK

Het Europees Kampioenschap komt steeds dichterbij en bij Betfirst kun je nu al op speciale evenementen wedden met geweldige odds. We zullen hier de Betfirst Power Up bespreken.

 

Wat kun je verwachten van het EK en deze promo?

Het Europees kampioenschap voetbal begint op vrijdag 1juni met de wedstrijd Turkije – Italië. Een maand later wordt de finale gespeeld en weten we wie zich Europees Kampioen mag noemen. Zoals bij elk groot toernooi groeit de EK koorts in het land naarmate het toernooi vordert maar dit jaar zijn er hoge verwachtingen van de Rode Duivels. Het zou zo maar eens kunnen gebeuren dat de huidige nummer één van de wereld zich tot Europees kampioen mag noemen op 11 juni. Er zijn al bookmakers België waar je nu al kunt inzetten op de finalisten en op wie het EK wint. België behoort dat de favorieten. Ook bij Betfirst kan dit, maar ze bieden nog meer.

 

Betfirst komt dit EK met dagelijkse Power Ups. Elke dag is er een weddenschap te vinden met flink verbeterde odds. Het is er elke dag één. Het goede is dat je niet hoeft te wachten tot het EK begint. Zelfs ruim een week voor de start van het EK kun je al dagelijks een mooie bet meepakken om mee te wedden op EK.

 

Hoe werkt Betfirst Power up?

Er is niet zo heel veel uit te leggen. Elke dag vind je namelijk op de website van Betfirst een nieuwe weddenschap. Deze wordt direct op de homepage getoond. De Power up lijkt met name gefocust te zijn op de Rode Duivels. Een voorbeeld is de weddenschap dat Eden Hazard speler van het toernooi wordt. Dit staat met de Power Up op 50 keer je inzet! Elke dag is er een nieuwe Betfirst Power Up en dat betekent dat je slechts één dag om te profiteren van deze goede odds. Betfirst geeft wel aankomende weddenschappen weer maar hier kun je nog niet op inzetten. Dat kan enkel pas op de dag zelf. Wedden met flink verbeterde odds, dat maakt wedden op dit toch wel speciale EK nog een stuk interessanter bij de wedden bonus bookmakers.

 

Betfirst Power Up odds bij Euro 2020

©Betfirst

 

 

Wedden op België dit EK

Je kunt elke dag een nieuwe Power Up verwachten maar er zijn ook heel veel andere EK weddenschappen te vinden bij Betfirst. Van landen weddenschappen zoals: Wint Nederland de groep of Wie wordt het minst scorende team dit EK tot aan inzetten op elke wedstrijd van de Rode Duivels. Er staan nu al honderden EK weddenschappen voor je klaar bij Betfirst. Je hoeft geen week meer te wachten tot het EK begint, de weddenschapen staan nu al online. Je kunt wel alvast onze Betfirst review lezen om je optimaal voor te bereiden op het wedden bij deze bookmaker.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
België oefent in aanloop naar het EK tegen Griekenland op 1 juni
volgend artikel
Boksen: Badou Jack vecht op zondag niet tegen Jean Pascal, maar Dervin Colina