15:40 uur

BetFIRST met Gratis Weddenschap

Bookmaker BetFIRST, een bookmaker met een drietalige site waaronder een Nederlands/ Belgische. Voor iedere nieuwe klant heeft BetFIRST een welkomst bonus van max. 50 € klaar staan.

Bij aanmelding op BetFIRST is een minimale storting van € 20 vereist. Met de eerste inzet dient een weddenschap geplaatst te worden tegen een quotering die lager ligt dan 10(!). Met deze voorwaarde is vrijwel iedere weddenschap gedekt. Wanneer deze weddenschap wordt verloren wordt het totale bedrag gecompenseerd door BetFIRST. Hiermee is er de mogelijkheid een compleet risicoloze eerste weddenschap te plaatsen. Er kan zelfs meer risico genomen worden dan een speler normaal gesproken bereidt is te nemen. Het bedrag wordt immers toch gecompenseerd door Betfirst. Om hiervoor in aanmerking te komen dient er eveneens binnen zeven dagen na storting een mail gestuurd te worden naar promoties@betfirst.be met als onderwerp ‘free bet’.

De eerste storting kan overigens op zowel enkele als gecombineerde weddenschappen worden ingezet. Door te kiezen voor gecombineerde weddenschappen kan de winkans weliswaar worden verkleind, maar het te winnen bedrag fors worden verhoogd.

Hiermee biedt BetFIRST een uitstekende welkomstbonus aan voor nieuwe klanten. Door middel van een gratis weddenschap is de speler in staat zich wegwijs te maken op de website van BetFIRST en risicoloos een weddenschap aan te nemen. De voorwaarden rondom de bonus zijn eenvoudig en duidelijk. Overige informatie is terug te vinden op de site van BetFIRST.

Claim de bonus! Meer informatie