weddenbonus nieuws

Pak veel winst met de BetFIRST Goal Rush Promo!

Valt de volgende goal binnen een minuut of zelfs eerder? Als jij hierop inzet kan je nu winnen met de Goal Rush van Betfirst snel veel geld verdienen!

 

Voetbalwedstrijden worden extra spannend met Goal Rush

Betfirst maakt elke minuut van een voetbalwedstrijd superspannend! Met de Goal Rush kies je makkelijk wanneer de volgende goal gemaakt wordt om groots te scoren. De Goal rush is van toepassing op specifieke voetbalwedstrijden en er wordt duidelijk aangegeven welke wedstrijden de goal rush optie hebben.

 

Deze BetFIRST bonus actie is zeer interessant omdat je zowel extra spanning krijgt op hele korte termijn maar ook gewoon goede winsten kunt pakken. Elke wedstrijd wordt zo verschrikkelijk spannend en het juichen bij goals was vast nog nooit zo hard geweest. Mocht je nog niet zo bekend zijn met deze bookmaker, lees dan eens onze Betfirst review.

 

Hoe pak jij de Goal Rush spanning mee?

De Goal Rush komt voor bij de meeste voetbalwedstrijden met 2x 45 minuten en zullen, tenzij anders vermeld, alleen gelden in de reguliere speeltijd. Je mag dus niet inzetten op goals die vallen na de 90e minuut. De goal rush begint echt vanaf het moment van de aftrap tot de 45e minuut en vervolgens vanaf de aftrap na de rust tot de 90e minuut. Er komen dus heel veel momenten voorbij dat je kunt inzetten op wanneer de goal valt, maar let wel op dat je het houdt op de reguliere speeltijd.

 

Nu we midden in de kwalificatieperiode voor het EK 2020 zitten zijn er genoeg wedstrijden met de goal rush optie. Van de acties van de Voetbal Gokken Sites, vinden we dit één van de meest spannende promoties die er te vinden zijn.

 

Goal Rush Promotie BetFIRST
© BetFIRST

 

Let wel op dat de Goal Rush alleen mogelijk is vanaf je mobiel of tablet.
Buiten het feit dat je snel moet zijn om de goal te voorspellen, is de bookie ook zeer snel. Zodra jouw goal rush weddenschap is gewonnen, staat je inleg en winst al binnen 5-10 minuten op je account. Zo kun je gelijk weer mooie andere weddenschappen meepakken zonder te hoeven te wachten op je winst.

 

Mocht je trouwens nog een freebet hebben staan, dan kun je deze ook gebruiken om een goal rush te plaatsen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de goal rush mee te pakken. Zo kan je vanavond al winnen met de Rode Duivels tegen Rusland. Maar ook Noord-Ierland – Nederland. Via de link hieronder kom je direct uit bij Betfirst! We wensen je veel wedplezier.

 

 

Over de auteur

vorig artikel
Nooit meer “net niet” met Ladbrokes, de Near Miss promotie
volgend artikel
Gekwalificeerd Oranje tegen Estland in laatste kwalificatiewedstrijd