weddenbonus nieuws

BetFIRST Europa Boost: Extra winst met bets op CL/EL Voetbal

Speciaal voor de midweekse Champions en Europa League speelrondes van 8-10 en 15-17 maart heeft BetFIRST de BetFIRST Europa Boost gelanceerd. Speel een combinatieweddenschap en afhankelijk van de hoeveelheid selecties verhoogt BetFIRST je winst tot een maximum van 50% en € 10.000! Daarnaast wachten er nog tal van andere BetFIRST promoties op jou.

 

Speel een BetFIRST combi bet en krijg tot 50% extra winst!

De BetFIRST Europa Boost is een actie waarbij de winst uit je pre-match combinatieweddenschap verhoogd wordt. Bij selecties van 7 wedstrijden is dit bijvoorbeeld 20% en bij selecties van 12 of meer wedstrijden maar liefst 50%! De verkregen extra winst hoef je na je gewonnen combinatieweddenschap slechts 1 x opnieuw in te zetten tegen een quotering van 1.70 of hoger. De gekozen quotering van de Europa League Boost is verder niet aan voorwaarden verbonden. Liefhebbers van combinatieweddenschappen zijn bij BetFIRST sowieso reeds aan het juiste adres. Met onder andere de BetFIRST Lucky Combi promotie krijg je tot € 20 terug bij verloren combinatieweddenschappen. Klik op onderstaande banner en start direct met wedden of lees verder over de exacte details en aanvullende welkomstbonus!

 

BetFIRST Europa Boost © BetFIRST

 

  • Log in en klik op de BetFIRST Europa Boost promotie pagina op ´deelnemen´.
  • Bekijk de Champions League en Europa League duels tussen 8-17 maart 2016.
  • Plaats een pre-match combi bet met een minimale inzet van € 5 en maximale inzet van € 500 met een quotering naar keuze.
  • Verkrijg bij winst van je combinatieweddenschap met 5 selecties of meer onderstaande vermelde extra winst.
  • Zet de extra winst 1x in op een quotering van 1.70 of hoger en je bonusbedrag is vrijgespeeld.

 

Betfirst Europa Boost Percentages
© BetFIRST

 

Nog geen account bij BetFIRST? Meld je aan en wed € 70 risicovrij!

Bovenstaand genoemde Europa Boost en Lucky Combi promoties zijn een van de vele promoties die BetFIRST biedt. Als je nog geen klant bij BetFIRST bent kun je naast deze promoties ook nog eens 70 euro gratis wedden zonder enige risico en voorwaarden. Met de BetFIRST Bonus ontvang je je inzet op je eerste weddenschap tot € 60 terug als deze verloren gaat en deze kan je direct uitbetalen. Aanvullend kan je ook nog profiteren van een € 10 gratis weddenschap met de BetFIRST Mobiel Bonus. Aanmelden kan direct via onderstaande button. BetFIRST accepteert wedders uit Europa en storten kan onder andere met iDeal en Bancontact / Mister Cash!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Start je week met Kroon Sport en verdien € 10 gratis bet
volgend artikel
Speel combi bets bij BigBetWorld en win tot 80% extra!