weddenbonus nieuws

Win tot 50% extra met winnende combi bets bij BetFIRST!

BetFIRST behoort tot de beste bookies voor Nederlanders en Belgen en dit komt onder andere door haar vele aantrekkelijke promoties. Eén hiervan is de BetFIRST Combo Boost die jou tot 50% extra winst geeft om winnende combinatieweddenschappen. Eveneens biedt BetFIRST een geweldige 200% tot € 100 welkomstbonus. Beide promoties en bookmaker BetFIRST bespreken we in dit artikel.
 

Hoe krijg ik € 100 gratis bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST Aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafeCard.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van 200% tot een max. van € 100.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in op odds van 1.40(+) binnen 30 dagen.

 

 

Plaats Combi Bets en win tot 50% extra!

Bovenstaande BetFIRST Bonus is door zowel de hoogte van het bonuspercentage en bonusbedrag als de flexibele voorwaarden van geweldig niveau. Wat eveneens een zeer mooie promotie is, is de BetFIRST Combo Boost. Op elke winnende combi bet van 4 of meer selecties en quoteringen van 1.25(+) per duel ontvang je een extra winstpercentage. Bij 4 selecties is dit 5% en dit kan oplopen tot 50% bij 15 of meer selecties. In totaal kun je genieten van een maximale extra winst van maar liefst € 10.000! Sporten die in aanmerking komen voor de Combo Boost zijn voetbal, tennis, basketbal, honkbal en hockey.

 

BetFIRST ComboBoost
© BetFIRST

 

BetFIRST – Behorend tot top van de Bookmakers!

Zowel in de Bookmakers Nederland lijst als Bookmakers Belgie lijst staat BetFIRST zeer hoog genoteerd. Dit komt allereerst door de uitstekende randvoorwaarden. Zo kun je met tal van verschillende methodes storten en uitbetalen, biedt het een Nederlandstalige website en een klantenservice die te bereiken is via e-mail, live chat en telefoon. Daarnaast het bookmaker product van zeer hoog niveau door het enorm grote wedden aanbod, de goede quoteringen en vele promoties. Ten slotte is er ook nog een mobiele app waar jij je weddenschappen mee kunt plaatsen. Al met al dus tal van redenen om je aan te melden!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wedden bij Bet90 met € 100 Gratis Wedtegoed!
volgend artikel
Verzeker jezelf van € 5 gratis wedtegoed bij b-Bets!