18:35 uur

BetFIRST bonus

BetFIRST heeft een nieuwe bonus gelanceerd. De Belgische bookmaker, die haar website in zowel het Frans, Engels als Nederlands aanbiedt, biedt nieuwe klanten een gratis weddenschap aan tot een bedrag van maximaal € 50! De bookmaker, die ook kan worden herkend als sponsor van de Belgische eerste klasser Lokeren, zet zich hiermee op een prima manier in de markt.

Wanneer een nieuwe klant zich (gratis) aanmeldt via betFIRST.com en een account aanmaakt kan op dit account een eerste storting worden geplaatst. Wanneer deze weddenschap onverhoopt wordt verloren kan er binnen zeven dagen een cash back worden aangevraagd bij betFIRST. Dit bedrag wordt vervolgens door betFIRST teruggestort op het account van de speler. Dit bedrag dient vervolgens viermaal te worden rond gespeeld binnen een tijdsbestek van 90 dagen. Dit dient te gebeuren tegen een minimale quotering van 1,50. Wanneer de speler deze viermaal rondspelen doorkomt is het bedrag dat daarmee wordt gewonnen uit te keren. Het bedrag van inzet wordt niet uitgekeerd! Het gaat hierbij dus slechts om de winst die wordt uitgekeerd.

Een voorbeeld om dit te verduidelijken. Een speler meldt zich aan via betFIRST en stort een bedrag van € 20 op zijn account. Hiermee wordt een weddenschap aangegaan. Deze wordt onverhoopt verloren. De speler kan vervolgens betFIRST promoties@betfirst.be mailen om dit bedrag terug te krijgen. Dit doet de speler dan ook binnen zeven dagen. Het terug gekregen bedrag van € 20 dient vervolgens vier maal te worden rond gespeeld tegen een quotering van minimaal 1,50. Hierna is de winst die hiermee wordt verkregen vrij uit te keren. Het bedrag van € 20 wordt niet uitgekeerd. Slechts de hiermee verkregen winst.

Claim de bonus! Meer informatie