09:00 uur

BetFIRST: € 70 freebet zonder voorwaarden!

BetFIRST heeft een geweldige welkomstbonus van in totaal € 70 voor nieuwe klanten uit Nederland en België. Profiteer van een BetFIRST cashback bonus van € 60 en een BetFIRST gratis mobiele weddenschap van € 10. Wedden bij BetFIRST kan nu met iDeal en Bancontact/Mister Cash en de website is geheel in het Nederlandstalig beschikbaar! Lees nu meer over de BetFIRST bonussen en meld je aan!

 

BetFIRST Cashback: € 60 risicovrije weddenschap!

Bookmaker BetFIRST geeft jou je inzet terug als je eerste weddenschap verloren gaat! Plaats een pre-match of live weddenschap op een quotering naar keuze. Enkel systeemweddenschappen tellen niet mee voor deze promotie, verder kun je alle mogelijke weddenschappen spelen. Gaat je weddenschap verloren? Dan ontvang je je inzet tot € 60 terug zonder enige voorwaarden! Dit bedrag kun je direct uitbetalen of opnieuw inzetten. Je krijgt je inzet terug door binnen 7 dagen na je weddenschap een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be met als titel ´Lucky Weddenschap´. Deze BetFIRST Bonus is daarmee geheel risicovrij en absoluut het aanmelden waard. Naast deze BetFIRST Cashback bonus, biedt BetFIRST ook nog een € 10 gratis mobiele weddenschap.

 

Speel nu een € 10 gratis weddenschap met BetFIRST Mobile!

Nieuwe en bestaande klanten die voor de eerste keer een weddenschap plaatsen met hun mobiele telefoon of tablet via de BetFIRST App of mobiele website ontvangen hun inzet terug tot € 10 als de weddenschap verloren gaat. Ook bij deze BetFIRST Mobile Bonus gelden alle type weddenschappen, op systeemweddenschappen na, en is de quotering niet van de belang. Je inzet krijg je terug door binnen 30 dagen een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be met als onderwerp ´gratis mobiele weddenschap´. Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts 1x in te zetten op een quotering van 1.70 of hoger en is hierna rechtstreeks uit te betalen of je speelt uiteraard verder.

 

Spelen bij BetFIRST loont zich namelijk niet alleen door de geweldige welkomstpromoties maar ook door het feit dat de website Nederlandstalig is, het wedaanbod groot is en de quoteringen aantrekkelijk. In ons wedden bonussen vergelijk staan de BetFIRST bonussen hoog genoteerd en wij kunnen deze bookmaker dan ook enkel aanraden. Meld je nu aan via onderstaande button en profiteer!

Claim de bonus! Meer informatie