weddenbonus nieuws

Wed nu op EK 2016 en krijg € 20 van BetFIRST cadeau!

BetFIRST blikt reeds vooruit op het EK 2016 en geeft jou bij een weddenschap voor aanvang van het toernooi € 20 inzet cadeau! Daarnaast maak je door je weddenschap direct kans om in de maanden april, mei en juni een HD Televisie te winnen. BetFIRST geeft 5 HD Televisies ter waarde van € 300 weg! Speel nu je weddenschap en profiteer van deze acties!

 

Hoe krijg ik € 20 inzet cadeau van BetFIRST?

  • Registreer je bij BetFIRST of log in.
  • Ga naar de EK Promotie Pagina en klik op ´deelnemen´.
  • Plaats een weddenschap naar keuze op de wedstrijden van het EK.
  • Ontvang op 10 juni 50% van je inzet tot € 20 cadeau.
  • Zet de € 20 cadeau 2 x in op een quotering van 1.50 of hoger.

 

BetFIRST EK Actie © BetFIRST

 

Door deel te nemen aan deze promotie maak je ook kans op het winnen van een HD Televisie t.w.v. € 300. Op 29 april, 31 mei en 5 juni vindt de prijstrekking plaats. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd en zijn ook terug te vinden op de EK Promotie Pagina.
 

Nog geen klant bij BetFIRST? Wed dan nu € 70 risicovrij!

BetFIRST verwelkomt klanten uit Nederland en België en doet dit ook direct goed. Met de BetFIRST Bonus ontvang je namelijk je inzet terug tot € 60 als je eerste weddenschap verloren gaat. Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts 1x in te zetten op een quotering van 1.20 of hoger. Daarnaast ontvang je met de BetFIRST Mobiel Bonus ook bij een verloren eerste mobiele weddenschap je inzet terug, ditmaal tot € 10. Ook bij de Mobiel Bonus hoef je het terug ontvangen bedrag slechts 1x in te zetten voordat het in echt geld wordt omgezet, ditmaal tegen een 1.70 odd. Je ontvangt de bedragen terug door een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be. Storten bij BetFIRST kan met iDeal en Bancontact / Mister Cash en je ontvangt bij je registratie ook direct 10 Prono Foot Rooster Punten cadeau!
 

Blijf op de hoogte van alle EK 2016 Bonus Promoties

Bovenstaande € 20 Gratis Inzet actie van BetFIRST is slechts een van de vele EK 2016 Promoties waar je in de aanloop naar, en gedurende, het EK 2016 van kunt profiteren. BetFIRST lanceert spoedig meer promoties. De nieuwe BetFIRST promoties en andere aantrekkelijke EK 2016 aanbiedingen en de beste EK 2016 bookmakers vind je allemaal terug in het EK 2016 Wedden Bonus Overzicht. Meld je nu aan bij BetFIRST via onderstaande ´claim de bonus´ button, profiteer van de EK Promotie, € 70 gratis wedden en hou onze EK Sectie in de gaten voor de nieuwste aanvullende bonussen!

vorig artikel
Interwetten betaalt je €25 terug bij 0-0 Chelsea - Man. City!
volgend artikel
Wed op Bekerfinale en krijg € 25 cadeau van William Hill!