weddenbonus nieuws

BetFinal Late Goal Refund – € 50 Cashback bij 90+ Goal!

Een geweldige actie voor alle klanten van Betfinal. Als jouw weddenschap verloren gaat door een doelpunt in blessuretijd ontvang je je inzet tot € 50 terug. Dit zonder enige verdere voorwaarden! Daarnaast profiteer je exclusief via WeddenBonus.com ook nog eens als nieuwe klant van een stortingsbonus van 100% tot € 100. Lees in nu alle verdere details.

Hoe benut ik de € 50 Betfinal Late Goal Refund?

  • Klik op een Betfinal Bonus Banner op deze site en meld je aan of log in.
  • Plaats een enkelvoudige pre-match bet met een inzet van € 5 tot € 50.
  • Geldige competities: Premier League, La Liga, Bundesliga, Seria A, Ligue 1.
  • Bet verloren door doelpunt in de blessuretijd? Mail bonus@betfinal.com.
  • Je ontvangt nu je inzet tot € 50 terug zonder verdere bonus voorwaarden!

Nieuw? Pak dan de € 100 exclusieve stortingsbonus!

Bovenstaande promotie is van grote klasse. Dit omdat je enerzijds minder risico loopt met je weddenschappen en anderzijds er geen enkele bonus voorwaarden aan je cashback bedrag zijn verbonden. Door een samenwerking tussen WeddenBonus.com en Betfinal profiteer je nu aanvullend ook nog eens van een exclusieve Betfinal Bonus van 100% tot € 100. Dit in plaats van de reguliere bonus van 100% tot € 25. Je speelt je bonus reeds vrij door je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op odds van 1.80 of hoger. Dit wederom in plaats van de reguliere 1.90 odd. In totaal heb je 45 dagen de tijd hiervoor. Belangrijk is dat je je exclusief aanmeldt via WeddenBonus.com en bij je eerste storting de Bonus Code WB1 gebruikt. Betfinal behoort tot de betere Bookmakers Nederland en biedt als Bookmakers Geld Storten methoden onder andere Visa, Mastercard en Skrill aan. Meld je dan ook zo spoedig mogelijk aan en geniet van alle extra´s die op jou te wachten staan!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gigantisch hoge odds voor Ajax en Schalke bij 888Sport!
volgend artikel
Feyenoord FC Utrecht Gokken - Nu € 25 risicoloos bij Interwetten!