weddenbonus nieuws

Combi Bet verloren op 1 selectie? Betfinal betaalt € 50 terug!

Wedders die graag combinatieweddenschappen spelen, zijn bij Betfinal aan het juiste adres. Mocht jouw 5(+) selectie combi bet op 1 selectie verloren gaan, dan ontvang jou inzet tot 50 euro terug! Dagelijks kun je van deze promotie genieten. Daarnaast wacht er op nieuwe klanten ook nog een exclusieve welkomstbonus met gunstige voorwaarden. Wij leggen jou uit hoe de ´Acca Insurance´ in zijn werk gaat en hoe jij de welkomstbonus kunt benutten!

Betfinal Acca Insurance – Niet goed? Geld terug!

  • Plaats een combi bet met 5(+) selecties op de 1×2 market met 1.90(+) odds.
  • Verlies je je bet door 1 foute selectie? Dan ontvang je je inzet tot € 50 terug!
  • Mail simpelweg helpdesk@betfinal.com met je Wed ID en ´Acca Insurance´.
  • Cashback wordt uitgekeerd i.d.v.v. een Free Bet. Dagelijks is de actie geldig!
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen op een odd tot 5.00 en geniet van je winst.

BetFinal Bonus © BetFinal

Nieuw bij Betfinal? Benut exclusieve welkomstbonus!

Bovenstaande promotie van Betfinal is een leuke extra als bestaande klant. Voordat je echter klant wordt bij Betfinal doe je er goed aan om van de welkomstbonus te genieten. Door een samenwerking tussen WeddenBonus.com en Betfinal kun je nu namelijk gebruik maken van een exclusieve 100% tot € 100 welkomstbonus. Je hoeft hierbij je stortings- en bonusbedrag slechts 5x in te zetten op odds van 1.80(+) binnen 45 dagen. Dit in tegenstelling tot de reguliere bonus die 100% tot slechts € 25 is en waarbij de minimale odd 1.90 is. Om van de exclusieve bonus gebruik te maken geef je de Bonus Code WB1 in bij je storting. Wat ook exclusief is, is dat je naast kan storten via Visa, Mastercard en een reguliere bankoverschrijving ook Skrill als betaalmethode kunt benutten. Sportweddenschappen bij Betfinal zijn er voldoende door een groot wedden aanbod en je vindt er verder tal van promoties. Benut dus jouw exclusieve Stortingsbonus en wed plezierig!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Zwolle Feyenoord - Speel € 20, krijg € 20 gratis!
volgend artikel
Gokken op BVB - Monaco: € 5 Cadeau + € 100 extra!