⚠️⚠️⚠️ Betfair is momenteel niet meer beschikbaar op onze markten waardoor de informatie in deze review mogelijk niet meer correct is. Voor het perfect alternatief  uit onze betting sites raden we een registratie aan bij Svenbet⚠️⚠️⚠️


 

Betfair Review & Ervaringen

BetFair is een heel goede bookmaker die al meer dan 15 jaar bestaat. Deze Britse bookmaker accepteert jammer genoeg geen spelers meer uit België of Nederland. Betfair is ook de bookmaker die wedders tegen elkaar laat wedden via de exchange markt. Buiten tijdelijke promoties, biedt Betfair je alles wat je zoekt in een Bookmaker. Ze hebben een fantastische bonus en ook het wedden aanbod is beter dan bij de meeste bookmakers.

Betfair Account maken en Geld Storten

Inwoners uit België of Nederland kunnen geen account aanmaken bij Betfair. Voor de andere landen is het heel eenvoudig om een account te registreren. Klik daarvoor op join now en vul de gevraagde gegevens in. Er zijn heel veel opties om geld te storten op je spelers account van Betfair. Je kan storten via Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, bankoverschrijving en PaySafecard.

Betfair Welkomstbonus en Promoties

De Betfair welkomstbonus is een stortingsbonus tot 100 euro in Free Bets. Plaats 5 maal een € 10 bet om een € 20 Free Bet te ontvangen. Deze Free Bets kan je zo vijfmaal binnenhalen, voor een totaal van 100 euro. De minimale noteringen dienen wel 1.50 te zijn. Er zijn weinig tijdelijke Betfair Promoties. Momenteel is er 1 vaste promotie en dat is de “Krijg gratis € 5 op de exchange Sportsbook”.

Betfair welkomstbonus promo

© Betfair

 

Betfair Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Er zijn 29 verschillende sporten waarop je kan wedden en hierin heb je ook een ruime keuze tussen e-sports politiek of speciale evenementen. Er zijn heel veel subweddenschappen mogelijk en dit zowel pre-match als live. De mobiele website van Betfair vlot en makkelijk te navigeren. Maar ook de Betfair Android app en Betfair iOS app zijn fantastische apps en maken het mobiel wedden net dat beetje aangenamer.

Betfair Quoteringen en Limieten

De Betfair noteringen zijn zeer goed voor de wedders. De marge die Betfair neemt is een 4,5 % voor voetbal en een 4,9% voor algemeen. Een ander pluspunt is dat Betfair geen limieten oplegt aan zijn wedders.

Betfair Uitbetaling en Contact

De Betfair klantendienst is te bereiken via verschillende kanalen. Je kan het contactformulier invullen, de live chat contacteren of via telefoon. Ook via Twitter of Facebook kan je geholpen worden door Betfair. De Betfair uitbetalingen worden gedaan via dezelfde manier als waarmee je gestort hebt. Dus als je via een overschrijving geld hebt overgemaakt, dan kan je dit ook via overschrijving terug laten storten.

Betfair Conclusie

Betfair is een fantastische betting site en het is een zonde dat deze bookmaker niet beschikbaar is voor Belgische en Nederlandse wedders. Ze hebben een mooie welkomstbonus, en fantastisch goede odds. Ook de veelzijdigheid van het wedden aanbod is goed. Mobiel wedden is ook een sterk punt en dit kan via verschillende apps of de mobiele site.