Betfair Bonus

Betfair Bonus

Eerste stortingsbonus
PopulairAanbevolen
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Bonus code
ZSKABW
Rondspeelvoorwaarden
3 x eerste storting + 3 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.60
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.7

Betfair Bonus details

Opgelet: Betfair is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Betfair pakt uit met een geweldige welkomstbonus voor nieuwe klanten uit Nederland. Een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 100 met uniek flexibele bonus voorwaarden. Je hoeft nu je stortings- en bonusbedrag slechts 3x rond te spelen en hebt hier met 90 dagen ruim de tijd voor! Nog aantrekkelijker, al je weddenschappen op quoteringen van 1.60 of hoger tellen reeds mee! Gebruik bij aanmelding de Bonus Code ZSKABW (is reeds automatisch ingegeven) en je geniet van deze geweldige welkomstbonus.

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag
  • Hoog bonuspercentage
  • Stortings- en bonusbedrag slechts 3x rondspelen
  • Gunstige rondspeel quotering van 1.60
  • Enkel stortingen met Visa/Mastercard gelden voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

22-08-2017

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Klik op een van de bonus banners en registeer jezelf met de Bonus Code ZSKABW (is automatisch ingegeven). Hierna kun je een storting maken vanaf € 10 door te storten met Visa/Mastercard (Neteller+ Card en Skrill PrePaid Mastercard functioneren ook) voor het verkrijgen van de bonus. Je ontvangt direct een 100% bonus tot maar liefst € 100. Hierna heb je 90 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten op quoteringen van 1.60 of hoger. Speel je combinatieweddenschappen, selecteer dan minimaal 1 selectie met een 1.60 odd. Storten met iDeal, Skrill, Neteller en een reguliere bankoverschrijving is ook mogelijk, helaas ontvang je dan geen bonus.

Voorbeeld

Na je registratie met Betfair Bonus Code ZSKABW stort je bijvoorbeeld € 100. Je ontvangt nu direct € 100 bonus. Nu dien je je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten. In totaal is dit € 600. Nadat je dit binnen 90 dagen op 1.60+ odds hebt gedaan is je gehele bonus vrijgespeeld en kun je vrij uitbetalen of doorspelen.

Conclusie

De Betfair Bonus is door haar zeer flexibele voorwaarden en zeer hoog bedrag enorm aantrekkelijk. Waar Betfair oorspronkelijk enkel als betting exchange gold heeft het nu ook een eigen sportsbook en geeft je met deze bonus een unieke kans om hiermee kennis te maken. Ook het feit dat het wedaanbod zeer groot is maakt Betfair een optimale bookmaker voor Nederlanders. De Betfair Bonus krijgt zonder twijfel dan ook van ons 5 sterren!