weddenbonus nieuws

Freebet zolang wimbledon strekt

De laatste nieuwste Betfair promotie voor Wimbledon. Buiten de standaard Betfair bonus heeft Betfair nu ook een nieuwe promotie gelanceerd en wij proberen er dan altijd zo snel mogelijk bij te zijn natuurlijk. De nieuwe promotie vinden wij zeer zeker een mooie promotie en gaat over de acca bets voor Wimbledon waarin je meerdere wedstrijden te samen inzet zodat je ook hogere winsten pakt mocht je ze allemaal juist hebben, wanneer je nu 1 van de 4 matchen verliest en jou gekozen tennisser faalt om te winnen krijg je toch nog een gratis freebet tot 25 euro.

 

free bet op tennis

 

De voorwaarden

Waarschijnlijk een van de meest belangrijke factoren bij promoties zijn de voorwaarden. Een aantal van de belangrijkste voorwaarden zijn:

  • Men moet de 4 wedstrijden op voorhand bepalen (live wedden is dus niet toegelaten)
  • Het moet een accumulator zijn en een max. van 25 euro zal worden verschaft als freebet.
  • Minimum 4 selecties met een quotering van ten minste 1.2
  • De terugbetaling van de free bet zal ten laatste 12 uur na het settlement van de inzetten plaatsvinden.
  • Free bet inzet zal niet worden uitbetaald.

 

Nawoord

Wij vinden dit een zeer mooie deal en zeker als je kijkt dat de minimum quotering voor de freebet maar 1.2 moeten zijn om in aanmerking te komen dus kun je op spelers inzetten die 80% zekerheid hebben van winst waardoor de stressfactor toch wel een stuk lager wordt. De Betfair bonus is op zich niet zo groot met een maximum van 30 euro maar als je dit dan kunt combineren met nog dagelijks een extra soort van verzekering op een tennismatch dan kan het in zeer korte tijd toch nog een rendabele onderneming zijn om zich nu in te schrijven bij betfair en van start te gaan met de tennis wedstrijden die meerdere malen per dag plaatsvinden tussen 29 Juni 2015 en 12 Juli 2015 wanneer de grote finale zal plaatsvinden die de uiteindelijke winnaars zal bekendmaken.

vorig artikel
Wedden op virtuele sporten - de trend van de toekomst?
volgend artikel
Verhoogde odds bij Betway