weddenbonus nieuws

Betfair en Blue Square fuseren

Bij ons vindt u al het nieuws over de grote bookmakers. Of het nu de beste sport weddenschap bonussen betreft, of grote speciale aanbiedingen voor grote sportevenementen, bij ons vindt u het allemaal. Van tijd tot tijd kunnen we ook belangrijke veranderingen van bookmakers melden, zoals nu het geval is. Er vindt op dit moment een fusie plaats tussen Betfair en Blue Square.

 

De Britse onderneming Betfair is een van de grootste online exploitanten voor het aangaan van sportweddenschappen. In 2013 wist Betfair deze positie verder te versterken door concurrent/collega Blue Square over te nemen. Tot dusver is op het gebied van bonussen te melden dat aanbieder Betfair een bonus aanbiedt, in de vorm van een vrije weddenschap. Het maximale bedrag voor deze vrije weddenschap bedraagt € 50. Met betrekking tot dit bedrag is er sprake van een 100% bonus. Dit aanbod geldt echter tot nu toe slechts voor spelers woonachtig in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

 

Tot een inzet van € 50 , krijgt de speler zijn volledige inzet in de vorm van een   [tooltipster title=”Een gratis weddenschap is een weddenschap die, op basis van een aantal voorwaarden, wordt vrijgegeven door een bookmaker. Bij het aangaan van een eerste weddenschap wordt deze verkregen.<a href=’/wettbonus-abc/#term_gratis weddenschap’ target=’_blank’>gratis weddenschap</a>”]gratis weddenschap[/tooltipster] terugbetaald

Eén ding is zeker: er wacht een  geweldige sport bonus aanbieding op het gebied van de sportweddenschappen op u!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Speel nu sportlotto
volgend artikel
Welkomstbonus betfair niet meer beschikbaar