Opgelet

Betfair accepteert helaas geen nieuwe Nederlandse klanten meer. Wij raden je aan om de Bet777 App of BetFIRST App te downloaden voor een uitstekend Mobiel Wedden alternatief!

Betfair Sports app
© Betfair

Betfair App

Betfair is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een van de grootste bookmakers ter wereld. In 2010 zijn ze een beursgenoteerd bedrijf geworden en door de fusie van afgelopen jaar met Paddy Power, zijn ze nu bekend als Paddy Power Betfair. Betfair heeft verschillende apps ontwikkeld om nog beter op de noden van de wedders te kunnen inspelen. Naast een perfect te navigeren mobiele website heeft Betfair ook de Betfair Sportsbook App. De layout van deze App is overzichtelijk en je kan zonder problemen switchen tussen al de mogelijke opties. Deze app heeft alles wat een wedder zoekt bij een bookmaker: dagelijkse promoties, live-wedden, live streaming, cash out functie, shortcuts naar je favoriete bets, voorspellingen en zoveel meer.

Betfair App of Betfair mobiele website

Zodra je naar de Betfair website surft via je tablet of smartphone, krijg je een melding om de app te downloaden. Daar onder vind je een overzichtelijke mobiele website van Betfair met de mogelijkheid om in te loggen op je Betfair account en shortcuts naar de meest populairste sporten: in-Play, voetbal, paardenrennen, tennis, casino en nog andere opties waaronder promoties. Scroll je naar beneden dan krijg je de populairste weddenschappen van het moment en dat in de verschillende sportcategorieën en helemaal onderaan kan je de cash out optie en het volledig menu terugvinden. Als je mobiel of smartphone niet aan de vereiste upgrades voldoet, kan je zonder problemen op de mobiele website spelen. Wil je toch dat tikkeltje extra, dan raden we aan om de Betfair app te downloaden.

Betfair App Android

Maak eerst een Betfair account aan via een van de banners op deze site, zodat je zeker kan genieten van de eerste stortingsbonus. Om de Betfair App Android te downloaden zal je dit via de Betfair website moeten doen. Google Play laat het momenteel nog niet toe om apps over wedden of gokken te downloaden, daarom dat je het via de Betfair site kan downloaden. Niet ongerust zijn: dit is betrouwbaar! Zodra je naar de website surft, kan je bovenaan de app downloaden. Dit zijn de verschillende stappen om de Android Betfair app te downloaden:

  • Klik op een van de banners om je Betfair account aan te maken.
  • Klik daarna op “Get” of “Download Betfair nu” om de app te downloaden.
  • Ga op je mobiel of tablet naar settings.”
  • Selecteer Application settings of security.
  • Vink het vakje bij “Unknown Source” aan.
  • Installeer daarna de Betfair Android app.

Sportsbook app Betfair
© Betfair

Betfair iPhone / Betfair iOS

Maak eerst een Betfair account aan via een van deze links, zodat je zeker kan genieten van de eerste stortingsbonus. Zodra je een account hebt aangemaakt kan je de Betfair iPhone app simpelweg downloaden in de App Store. Anders kan je ook via de Betfair website surfen en dan mobile aan te klikken. Daar krijg je dan de optie om download Betfair app van iTunes te downloaden door op het symbool van Apple te klikken.

Betfair App Aanmelden en Betfair App Storten

Klik op een van de banners hier op de pagina om een account aan te maken. Daar kan je op “join / Log in” klikken en nadien op registreren. Zodra je je gegevens hebt ingegeven, kan je beginnen spelen. Een storting kan je snel doen via Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, PayPal of Paysafecard. Niet vergeten om de bonus code ZSKABW in te voeren bij de storting zodat je ook in aanmerking komt voor de eerste stortingsbonus.

Betfair App Welkomstbonus

De Betfair Bonus is een bonus van 100% tot een maximum van €100 aan interessante bonusvoorwaarden. Zodra je minstens 10 euro stort en de bonus code ZSKABW invult, ontvang je de bonus. Je hoeft slechts driemaal je storting en bonusbedrag rond te spelen en de quoteringen van je weddenschappen hoeven slechts 1.60 te zijn. Daarbovenop heb je 90 dagen de tijd om dit te verwezenlijken. Dit is een heel mooie bonus van Betfair, waar je voldoende kansen hebt om de bonus vrij te spelen. Klik hieronder op Betfair Stortingsbonus om meer details terug te vinden.

Betfair App Menu

Het Betfair menu heeft een eenvoudige gebruikersinterface met een ruim aanbod op alle markten. Bovenaan heb je verschillende shortcuts naar de meest populaire sporten. Je kan je account en alle opties hieromtrent beheren via de app en ook een storting maken is simpel. Wedden op voetbal kan je in een paar muisklikken realiseren en de in-play weddenschappen, maken het nog sneller. Je zal merken dat je heel snel de app onder de knie zal hebben. Er is ook een welkomstfilmpje beschikbaar op de website, zodat je nog sneller vertrouwd geraakt met de app en het menu.

Betfair App Wedden

Er is een heel ruim aanbod van verschillende sporten en evenementen. Ook bij Betfair wordt de nadruk gelegd op voetbal: Premier League, Champions League, Bundesliga, LaLiga. Voor paardenrennen hebben ze zelf een volledig andere app ontwikkeld, die vooral populair is bij de Engelstalige wedders. Je kan ook gokken op verkiezingen, virtuele sporten, Koninklijke gebeurtenissen. Als we een Champions League match eruit pikken, zien we dat er honderd verschillende weddenschappen zijn. Ook de quoteringen zijn uitstekend en behoren tot de beste op de markt.

Betfair App Uitbetaling en Klantenservice

Je zal altijd eerst je account moeten verifiëren door de nodige documenten door te sturen. Voor de nieuwe spelers onder ons: dit is een normaal proces en gaat heel vlot. Nadien kan je een uitbetaling aanvragen door naar je account te gaan en daar selecteer je “Payment options.” Eenmaal op de nieuwe pagina selecteer je dan “withdraw”. Je kan enkel laten uitbetalen, naar een rekening waar je al mee gestort hebt. Naast een heel uitgebreide en duidelijke FAQ, is er ook een uitstekende Betfair klantendienst. Deze kan je bereiken via telefoon, chat of email. Betfair staat er om bekend om een heel snelle klantenservice te leveren.

Betfair app Review of Betfair app Ervaring

Betfair heeft verschillende apps ontwikkeld om elk type wedder of speler het beste te kunnen bereiken en het optimale aan te bieden. Daarin houden ze het gebruiksgemak voor de wedder als centraal punt. Naast een ruim aanbod van weddenschappen en hoge quoteringen, kunnen ze ook nog eens terugvallen op een uitstekende app en klantendienst. We raden iedereen aan om de sportsbook app te downloaden, maar vergeet niet om eerst je account aan te maken. Dit is van belang om je welkomstbonus te kunnen claimen. Meld je nu aan bij Betfair en laat vandaag nog zien dat je het meeste weet over sport en win geld.