16:02 uur

Betdaq welkomstpromotie: Gratis weddenschap

Exchange bookmaker Betdaq heeft deze maand een nieuwe aantrekkelijke welkomstpromotie gelanceerd. Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van een gratis weddenschap van € 25. Het grote aanbod aan verschillende sporten en het beperkte bedrag aan commissie maakt het voor iedereen interessant om zich aan te melden. Ook de bonusvoorwaarden zijn uiterst flexibel en het aantal betalingsmogelijkheden is groot.

 

Betdaq is een betting exchange dat een scala aan verschillende sportweddenschappen aanbiedt. Door je nu aan te melden met de bonuscode FB2515 kun je jezelf garanderen van een freebet van € 25. Je verkrijgt de freebet door 4 commissiepunten te verzamelen. Een commissiepunt krijg je nadat je een totaal van € 25 aan inzetten hebt geplaatst. Een inzet op elke willekeurige quotering volstaat al om mee de commissiepunten vrij te spelen. In totaal heb je maar liefst 6 maanden de tijd. Je hebt dus tijd genoeg om de voor jou geschikte weddenschap te vinden.

 

Betdaq welkomstbonus € 25
© Betdaq

 

Voorbeeld: Zo maak je gebruik van je freebet

Je speelt een weddenschap met een inzet van € 10 en € 20 op wedstrijden met een quotering naar keuze. Hierna krijg je 1 commissiepunt. Als je vervolgens nog € 70 of meer inzet volgen de volgende 3 commissiepunten. Na het behalen van het vierde commissiepunt, vind je binnen 72 uur de freebet terug in je account. Deze freebet zet je vervolgens binnen 14 dagen in op een quotering van 1,50 of hoger. De winst voortkomend uit je freebet is vervolgens voor jou en kan je laten uitbetalen of opnieuw inzetten.

 

Schrijf je nu in en ga aan de slag

Klik op onderstaande button en schrijf je via Betdaq’s bonuspagina in. Gebruik de bonuscode bonuscode FB2515 en maak je storting. Storten kan onder andere met Neteller of Skrill en Paypal. Je bent vrij om een bedrag te storten naar keuze.

 

Claim de bonus! Meer informatie