weddenbonus nieuws

Betdaq niet beschikbaar

Betdaq is in een aantal opzichten verschillend van de bookmakers die we van de markt met bookmakers kennen. Eigenlijk is Betdaq te typeren als een wedbeurs. In de ’traditionele’ markt maakt een bookmaker de quotering bekend waarna spelers tegen deze quotering weddenschappen kunnen afsluiten. Bij Betdaq is  het niet de bookmaker zelf die de quotering bepaald, maar spelers onderling. Een speler heeft de mogelijkheid om zelf een weddenschap aan te bieden, waarna een tegenspeler hierop in kan gaan. Betdaq verkrijgt na de weddenschap een percentage aan provisie voor geleverde diensten.

De bonus die Betdaq hierbij levert is afhankelijk gesteld van het bedrag wat aan provisie wordt betaald. Per € 100 aan betaalde provisie verkrijgt de speler een gratis weddenschap met de waarde van € 25. Dit is achtmaal mogelijk, waardoor het totale bonus bedrag uitkomt op € 200. De minimale quotering hierbij is 1,50 en het bonus bedrag hoeft slechts eenmaal rond gespeeld te worden. Al met al een aantrekkelijke bonus.

Het nadeel is dat deze bonus niet voor de Nederlandse markt beschikbaar is gesteld. Klanten uit Nederland kunnen niet op de site van Betdaq terecht. De landen waar Betdaq, en daarmee de bonus, wel beschikbaar is zijn: Luxemburg, Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland. Mocht hier verandering in komen dan zal dit op weddenbonus.com worden vermeld.

vorig artikel
Bet365 Bonus 2012
volgend artikel
Unibet extra tijds verzekering