Betclic Bonus

Betclic Bonus

Vrienden bonus
Max. bonus
€ 10
Percentage
-
Min. storting
€ 0
Rondspeelvoorwaarden
6 x bonus omzetten
Min. quotering
2.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
5.7

Betclic Bonus details

Opgelet: BetClic is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Ben je een reeds bestaande klant van Betclic? Zoja maak je meteen kans op de Betclic vriendenbonus waarbij jij voor elke door je bemiddeling ingeschreven vriend een bonus van € 10,00 op je speelrekening zult ontvangen. Klik gewoon in de members area op de knop "MY account". Ga daarna op "my friends" en gebruik het dusdanige formulier. Je vriend ontvangt onmiddelijk daarna een mailtje. Hij of zij moet vervolgens alleen nog maar de link gebruiken en door te klikken bevestigen. Hij of zij kan ook gewoon je gebruikersnaam bij het aanmaken van een nieuwe rekening vermelden. Jezelf kan trouwens een onbeperkt aantal vrienden tot inschrijving bij Betclic uitnodigen. Elke dag mogen maximaal 10 nieuwe vrienden een rekening op de website van Betclic aanmaken. De promotie "Betclic friends" is tot nu toe onbeperkt geldig.

Voordelen & nadelen

  • gratis vrienden bonus

Geldig t/m:

01-06-2014

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Je ontvangt 10 euro voor elke nieuwe klant die opgrond van je aanbeveling op de website van Betclic gaat inschrijven. Daarvoor moet je vriend of vriendin eerst nog 30 euro op zijn of haar nieuwe speelrekening storten en verder ten minste 35 euro omzetten en 10 weddenschappen op verschillende wedstrijden plaatsen. De minimale winkans voor deze 10 weddenschappen werd met 2.00 vastgelegd. Als je de vriendenbonus in echt geld wil laten uitbetalen moet je het bedrag van 10 euro in totaal 6 keer omzetten. Meer informatie vindt je op www.betclic.com.

Voorbeeld

Ga in de Betclic member area op "mijn rekening", en klik vervolgens op "my friends". Gebruik het formulier waarmee je vrienden tot deelname kan uitnodigen. Je vriend moet daarna of een link in de E-Mail gaan gebruiken of je gebruikersnaam vermelden als hij of zij een nieuwe account aanmaakt. Daarna moet je vriend minstens 30 € storten en 35 € omzetten en daarbij 10 verschillende weddenschappen plaatsen. Zodra hij of zij de 10. weddenschap heeft geplaatst, verkrijg je een Betclic vrienden bonus in de hoogte van € 10,00 op je rekening. Wil je de bonus op je persoonlijke bankrekening storten moet je de 10 Euro bij sportweddenschappen met een minimale winkans van 2.00 in totaal 6 keer (dus 60 euro) omzetten.

Conclusie

Door de Betclic vrienden bonus verkrijg je voor elke vriend, die opgrond van je aanbeveling op www.betclic.com gaat inschrijven automatisch 10 Euro op je eigen bet account erbij. Hij of zij moet een rekening voor weddenschappen aanmaken en aan de bonusvoorwaarden voldoen. Wil je de bonus in echtgeld laten uitbetalen, moet je de 10 euro zes keer (6x) bij wedden op sport inzetten. Let op een quotering van 2.00 bij elke van je weddenschappen. Betclic waardeert natuurlijk ook dat je vriend heeft ingeschreven. Om die reden ontvangt hij of zij als nieuwe klant de 100 Euro Cashback Bonus . Drie sterren voor de Betclic bonus.

Nieuws 🚨

Unibet en Betclic eruit in Nederland