weddenbonus nieuws

Nieuw voor Belgen – Top € 100 Betcenter Stortingsbonus!

Betcenter biedt een uitgelezen kans voor nieuwe Belgische klanten, een zeer flexibele stortingsbonus van 100% tot € 100! Naast deze stortingsbonus wacht er aanvullend ook nog een € 15 Gratis Weddenschap door de Betcenter Mobiel Bonus. Wij laten je graag kennis maken met beide bonussen en vertellen jou wat je bij Betcenter kunt verwachten.
 

Hoe profiteer ik van de € 100 Betcenter Stortingsbonus?

  • Meld je aan bij Betcenter via een van de Betcenter Bonus Banners op deze site.
  • Maak een storting van € 10(+) via Neteller, Skrill, PayPal, PaySafeCard of HiPay.
  • Ontvang hierna direct een bonus van 100% tot een maximum bonus van € 100.
  • Speel je stortings- en bonusbedrag 3x rond op combinatie weddenschappen.
  • Combi Bets van 2 of meer selecties en afzonderlijke odds van 1.50(+) volstaan.
  • In totaal heb je maar liefst 90 dagen de tijd voor het vrijspelen van je bonus.

 

Betcenter Bonus © Betcenter

 

Benut ook aanvullend de € 15 Gratis Mobiele Weddenschap!

Bovenstaande Betcenter Bonus voor nieuwe klanten is zeer aantrekkelijk door haar flexibele bonusvoorwaarden en goede bonusbedrag. Daarmee houdt het echter nog niet op bij Betcenter. Je ontvangt nu ook door de Betcenter Mobiel Bonus een Gratis Weddenschap van 100% tot € 15 bij het maken van je eerste storting via de Betcenter App. Ook hier speel je je bonus vrij door het 3x inzetten van je stortings- en bonusbedrag op 2(+) selectie combi bets met odds van 1.50(+). Een zeer mooie mogelijkheid om nog meer bonus te pakken!
 

Betcenter – Een online en offline begrip in België!

Voor degene die nog niet bekend is met Betcenter geven we graag een introductie. Betcenter is reeds sinds 2005 actief als bookmaker en voorzien van alle benodigde licenties in België. Je kunt zowel via de speelkantoren als online je weddenschappen plaatsen. In totaal kun je op maar liefst ruim 25 sporten je weddenschappen plaatsen, zowel pre-match als live. Daarnaast zijn de quoteringen aantrekkelijk en is zowel de website als de app gebruiksvriendelijk en snel. Samen met de aantrekkelijke bonussen reden genoeg om je Sportweddenschappen Belgie bij Betcenter te plaatsen. Klik op bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus banner en meld je nu aan! We wensen je veel succes.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
888Sport pakt uit: Nederland @ 12.00 - België @ 9.00!
volgend artikel
Circus Verjaardagsbonus - Dit weekend tot € 500 extra!