15:18 uur

€ 5 Gratis zonder Storting bij Betadonis & € 1.300 Bonus!

Bookmaker Betadonis biedt Nederlanders en Belgen € 5 gratis wedtegoed zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken! Daarnaast wacht er ook een exclusieve eerste stortingsbonus tot € 100 en aanvullende stortingsbonussen met een maximum van € 1.200. Wij leggen jou uit hoe jij je € 5 gratis verkrijgt en welke andere aanbiedingen op jou te wachten staan.
 

Belangrijke Informatie

Deze actie is verlopen. Bekijk ons Gratis Wedden Overzicht voor andere Bookmakers waarbij je gratis kunt wedden zonder het maken van een storting.

 

Hoe krijg ik € 5 Gratis wedtegoed bij Betadonis?

  • Klik op een van de Betadonis Bonus Banners op onze website en schrijf je in.
  • Na je aanmelding vind je direct € 5 gratis wedtegoed terug in je wedaccount.
  • Zet binnen 72 uur voor € 150 in op duels naar keuze met 2.00(+) quoteringen.
  • Dit is een kort tijdbestek. Wij raden je dan ook aan om op live bets in te zetten.
  • Met je € 5 gratis kun je vervolgens een maximum winst van € 20 uitbetalen.

 

Betadonis Welkomstbonus
© Betadonis

 

Pak aanvullend € 1.300 aan Stortingsbonus!

Naast bovenstaande Sportweddenschappen Gratis Bonus Zonder Storting biedt Betadonis ook nog eens een zeer aantrekkelijke stortingsbonussen. Allereerst profiteer je door de exclusieve Betadonis Bonus van 100% extra tot € 100 op je eerste storting. Je hoeft hierna je stortingsbedrag slechts 1x in te zetten en je bonusbedrag 12x. Dit kan op alle weddenschappen met 2.00(+) odds en je hebt ongelimiteerd de tijd. Daarnaast profiteer je elke vrijdag ook nog eens van een 25% Stortingsbonus tot € 300. In totaal kan je hiermee nog € 1.300 extra bonus pakken. Ook deze Lucky Friday Bonus kent bovenstaande bonus voorwaarden. Storten bij Betadonis kan onder andere met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill en Neteller en is geheel kosteloos. Ook uitbetalen is kosteloos en kan onder andere via een bankoverschrijving, Skrill en Neteller. Het verwerkingsproces hierbij is zeer snel!
 

Storting geheel verloren? Ontvang 15% terug!

Een andere mooie promoties van Betadonis is dat wanneer je je gehele storting binnen 72 uur verlies je 15% van je stortingsbedrag terug ontvangt in de vorm van bonusgeld. Dit bonusgeld speel je reeds vrij door 5x in te zetten op 2.00(+) odds. Het maakt hierbij niet uit hoe hoog je storting was en ook kun je ongelimiteerd gebruik maken van deze actie. Op die manier beperk je dus je verliezen en heb je een nieuwe kans om winst te maken. Het geld staat ook direct automatisch op je rekening. Betadonis, is net als haar website, zeer snel en je zult een hoog speelcomfort ervaren. Probeer het nu uit en maak het mee!

Claim de bonus! Meer informatie