Belangrijke Informatie

Wij promoten enkel bookmakers met een landelijke licentie. In Nederland heeft enkel TOTO momenteel een licentie. Vanaf 1 september komen er meerdere bookmakers met Nederlandse licenties bij.

 

Bet90 Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Bet90 biedt nieuwe Nederlandse klanten een 50% stortingsbonus tot € 100. Door bij je eerste storting de Bet90 Bonus Code SWP100 in te geven kwalificeer je je voor de bonus. Nadat je je stortingsbedrag 1x hebt ingezet op odds van 1.80(+) ontvang je de bonus ook daadwerkelijk. Hierna hoef je je stortings- en bonusbedrag enkel 5x in te zetten op odds van 1.80 of hoger binnen 90 dagen om de bonus vrij te spelen. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 10

Betaalmethodes voor bonus

paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER Trustly Bank Transfer

Bonus code

SWP100

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

6 x eerste storting + 5 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen

Laagste quotering

1.80

Voorwaarden voor uitbetaling

De Bet90 Welkomstbonus is een stortingsbonus van 50% tot € 100. Na je aanmelding kun je overgaan tot het maken van een storting van € 10(+) via o.a. Visa, Mastercard of een PaySafeCard. Stortingen met Skrill en Neteller leveren helaas geen bonus op. Door bij het storten de bonus code SWP100 in te geven kwalificeer je je voor de bonus. Zet na je storting 1x je bonusbedrag in op 1.80(+) odds en je ontvangt je bonus. Door hierna je stortings- en bonusbedrag nog 5x in te zetten op odds van 1.80 of hoger binnen 90 dagen is je bonusgeld omgezet in echt geld. Alle weddenschappen, op draw no bet na, tellen mee voor het vrijspelen. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

31-08-2021

Voorbeeld

Stel je stort bijvoorbeeld € 200 met de bonus code SWP100. Hierna dien je eerst € 200 in te zetten op 1.80(+) odds. Nadat je dit gedaan hebt wordt € 100 bonus toegevoegd aan je bonusaccount. Hierna dien je nog je stortingsbedrag 5x (= € 1.000) en bonusbedrag 5x (= € 500) in te zetten op opnieuw 1.80(+) odds binnen 90 dagen. Door in totaal dus € 1.700 in te zetten, zet je je € 100 bonus om in echt geld. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag
  • Lange tijdsduur voor vrijspelen (90 dagen)
  • Eerst 1x storting inzetten voor ontvangst bonus

Conclusie

De Bet90 Stortingsbonus is qua bonusbedrag van uitstekend niveau. Het is ietwat jammer dat je eerst je stortingsbedrag 1x dient in te zetten voordat je de bonus daadwerkelijk ontvangt maar het feit dat hierna de bonus reeds is vrijgespeeld door je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten is positief. De rondspeel quotering van 1.80 is verder prima en een tijdsduur van 90 dagen ruimschoots. De Bet90 bonus verdient van ons dan ook 3,5 ster! meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA)

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Klik op een van de Bet90 bonus buttons op onze website en meld je aan.
2
Maak een storting met bonus code SWP100.
3
Zet je stortingsbedrag 1x in op 1.80(+) odds, ontvang 50% bonus en speel deze vrij door je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten binnen 90 dagen op 1.80(+) odds.

Bet90 Review & Ervaringen

Bet90 is reeds enkele jaren actief als bookmaker en richt zich op een brede klantengroep. Dit komt mede terug in de grote hoeveelheid verschillende talen waarin de website beschikbaar is. Hoewel de website niet in het Nederlands beschikbaar is, zijn Nederlandse klanten wel van harte welkom! Bet90 is onder andere bekend door de sponsoring van Bundesliga club 1. FC Köln. Wat je zoal nog meer kunt ervaren bij Bet90 lees je in onderstaande Bet90 Review.

Categorie Waarde Score
Aanmelden NL ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★
Welkomstbonus 50% tot € 100 ★★★★
Promoties Gemiddeld ★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★★
Mobiele App Geen ★★★
Odds Marge 5,4% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact Chat ★★★★
Totaalscore 8,3/10

 

Bet90 Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de Bet90 bonus banners op onze website klikt, kom je direct op de pagina van Bet90 terecht. Door vervolgens op de groene ´Join Now´ button te klikken kun je je aanmelding voltooien. Hierna kun je overgaan tot het maken van een storting. Hierbij heb je de opties om te kiezen tussen Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Storten kan vanaf € 10. Gebruik bij het maken van je storting de Bet90 Bonus Code SWP100 en je ontvangt een bonus van 50% tot € 100! Overigens hopen we dat ze iDeal gauw zullen toevoegen aan hun repertoire.

Bet90 Welkomstbonus en Promoties

Zoals bovenstaand vermeld, ontvang je bij het gebruiken van de bonus code SWP100 een welkomstbonus van 50% tot € 100. Dit is echter niet de enige promotie waarvan je bij Bet90 kunt genieten. Zo biedt het onder andere voor je voetbal- en tennisweddenschappen een verhoogd winstpercentage als je voor het spelen van combinatieweddenschappen kiest. Daarnaast heeft het ook veelvuldig reload bonussen. Zo loont niet enkel het maken van 1 storting maar ook het maken van meerdere stortingen hierna.

Bet90 stortingsbonus
© Bet90

Bet90 Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bet90 biedt meer dan 30 verschillende sporten aan waar jij weddenschappen op kunt plaatsen. Entertainment en politieke weddenschappen zijn ook mogelijk onder het kopje ´specials´ en daarnaast is inzetten op eSports ook mogelijk. Voor vele voetbalwedstrijden kun je kiezen om te wedden op meer dan 100 selecties wat het wedden aanbod in zijn totaliteit uitgebreid maakt. Als je wil inzetten via je mobiele telefoon of tablet kun je dit doen via de mobiele website. De Bet90 App is helaas nog niet beschikbaar.

Bet90 Quoteringen en Limieten

De quoteringen marge van Bet90 verschilt zo van 5% tot 7%. Dit betekent dat je bij sommige evenementen betere quoteringen zult vinden dan bij de gemiddelde andere bookmaker en bij sommige evenementen minder goede quoteringen. Over het algemeen zijn de quoteringen echter aardig en dit gecombineerd met het feit dat je niet snel met limieten te maken hebt, maakt het plaatsen van weddenschappen bij Bet90 de moeite waard.

Bet90 Uitbetaling en Contact

Uitbetalen bij Bet90 kan via een bankoverschrijving, een terugboeking naar je Visa of Mastercard of een uitbetaling via Neteller. Aan geen van deze methodes zijn kosten verbonden en je kunt bedragen opvragen vanaf € 10. Bij een bank- en Visa/Mastercard overschrijving duurt het enkele dagen tot het geld op je rekening staat. Bij Neteller is dit nagenoeg direct. Het contacteren van de support kan via het webformulier of de live chat.

Bet90 Conclusie

Bet90 is een relatief jonge bookmaker maar staat wel bekend als Bet90 Betrouwbaar door onder andere de aanwezigheid van verschillende licenties, de sponsoring van Bundesliga club 1. FC Köln en de vele positieve klantervaringen. Deze positieve klantervaringen komen ook voort uit het feit dat het product van Bet90 prima in orde is. Verschillende stortings- en uitbetalingsmethodes, een snelle overzichtelijke website en een live chat zorgen voor uitstekende randvoorwaarden. Het wedden aanbod is verder ook uitstekend en de quoteringen zijn fair. Als verbeterpunten kunnen we de optie tot wedden met iDeal en het ontwikkelen van een Bet90 App voor Android en iPhone benoemen. Dit zijn echter kleine punten die zeker niet opwegen ten opzichte van de positieve punten en de uitstekende Bet90 Welkomstbonus en promoties!